Tradicionālajām Londonas telefona būdiņām radīts jauns pielietojums

Līdz ar mobilo telefonu parādīšanos Londonas tradicionālās, sarkanās telefona būdiņas kļuvušas tikai par jauku ielu dekoru un vienu no Londonas simboliem. Taču tagad vienai no šīm telefona būdiņām radīts jauns pielietojums, un tā atkal ir uzmanības centrā.  Kāds uzņēmums šajā būdiņā ir ierīkojis mobilo telefonu darbnīcu, kas klientiem piedāvā ātru viedtālruņu salabošanu.

Jauno viedtālruņu darbnīcu sauc par "Lovefonebox", un iespējams tieši tas ir tas, kas nepieciešams, lai atgrieztu dzīvību sarkanajās telefona būdiņās, kas pēdējo desmitgažu laikā ir zaudējušas savu funkciju. "Lovefonebox" skaidro, ka viņu klientiem patīk šī ideja – iegriezties telefona būdiņāš, lai salabotu savu viedtālruni. Savu atbalstu jaunajai idejai sniedz arī vietējie pilsētas iedzīvotāji un mediji. Lai atzīmētu sava mazā veikaliņa atklāšanu, uzņēmums ir izveidojis interaktīvu ceļojumu "Telefona būdiņas hronikas".

Pirmais "Lovefonebox" veikaliņš atrodas uz Grinvičas ceļa Londonā netālu no krodziņa "Mitre". Veikaliņš atvērts no desmitiem rītā līdz pat pieciem vakarā katru nedēļu no pirmdienas līdz piektdienai. Klientiem tiek solīti ātri un augstas kvalitātes remontdarbi, taču veikaliņā var iegriezties ikviens, kurš vienkārši vēlas uzlādēt savu viedierīci vai apsveicināties.

Uzņēmums stāsta, ka viņi ar savu ideju vēlas rast kaut ko jaunu jau zināmā teritorijā. Viņu mērķis ir paņemt kaut ko, kas jau gadiem ir aizmirsts, un atgriezt to atpakaļ uzmanības centrā, piesaistot jauno paaudzi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 01.04.2024 Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti Estravel Latvia
Pēdējās vietas atpūta Dubaijas kūrortos. 24.03. un 31.03. // 8 nakrtis viesnīcā, brokastis | Skatīt vairāk
no 605 EUR
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Īpaši piedāvājumi 𝐮𝐳 𝐌𝐚𝐝𝐞𝐢𝐫𝐮 Latvia Tours
Lieliskie klimatiskie apstākļi padara šo salu par īstu floras paradīzi. Šeit arī atrodas viens no skaistākajiem pasaules botāniskajiem dārziem Jardim | Skatīt vairāk
no 745.00 EUR
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.38046098sec.