ASV viesnīcu ķēde saviem viesiem piedāvā ar balss kontroli pārvaldāmu istabu

Viesnīcu tīkls Aloft Hotels ir radījis istabu, kurā ierīces ir iespējams kontrolēt ar balls komandām. Izmantojot Apple planšetdatorus un Siri – Apple izveidoto balss asistentu, kas ierīkots viņu ražotajās ierīcēs, Aloft Hotels vienīcu viesi varēs kontrolēt temperatūru, apgaismojumu, mūzikas skaļumu un veikt ciktas darbības.

Šobrīd istabās, kas aprīkotas ar augsto tehnoloģiju, iespējams palikt tikai Aloft Hotels viesnīcās Aloft Boston Seaport un Aloft Santa Clara, kas atrodas Kalifornijā, ASV. Taču jaunā programma, ko sācis piekopt šis viesnīcu tīkls ir tikai daļa no daudz lielākas iniciatīvas, kas vēlas arvien vairāk un vairāk jaunās tehnoloģijas ieviest parastās, iespējams, vecmodīgās viesnīcu istabās.

Šim viesnīcu tīklam ir vēl viens ar jaunākajām tehnoloģijām saistīts pakalpojums – "Nosūti SMS, lai saņemtu savu pasūtījumu" jeb Text it, Get it. Šis pakalpojums viesiem ļauj veikt pasūtījumus ar īsziņas palīdzību. Aloft Hotels viesnīcu tīkls ir arī viens no tiem viesnīcu tīkliem, kas savās viesnīcās, kas atrodas Silīcija ielejā, izmanto robotus, lai apkalpotu un izklaidētu savus klientus.

Balss kontrole sāksies ar jau Apple tehnoloģiju izmantoto uzrunu: "Hei, Siri". Piemēram, lai nomainītu istabas temperatūru, viesiem atliks vien pateikt:"Hei, Siri, pazemini istabas temperatūru", un temperatūra tiks pazemināta. Radīta arī iespēja iestatīt dažādus istabas apgaismojuma režimus – standarta, vakara, filmas skatīšanās vai rīta. Kā arī būs iespējams klausīties mūziku, izmantojot savu iTunes kontu.

Balss asistents Siri derēs arī kā personīgais gids, kas var ieteikt tuvākos pasākumus. Atliks vien pajautāt:"Hei, Siri, kādi ir man tuvākie pasākumi?" un  klients iegūs informāciju par tuvākajiem pasākumiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk
Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47866106sec.