Dubaijā atvērts pasaulē lielākais iekštelpu atrakciju parks

Pavisam nesen Dubaijā atkal ir atvērta kāda vieta, kur izpriecāties gan vietējiem iedzīvotājiem, gan pilsētas viesiem. Dubaijā ir atvērts pasaulē lielākais atrakciju parks, kas atrodas iekštelpās.

"IMG Worlds of Adventures" jeb "IMG Piedzīvojumu pasaules" ir atrakciju parks, kas piedāvā aptuveni 22 dažādas atrakcijas un apskates objektus, kas izkārtoti četrās pasaulēs – katra no tam ir veltīta kādai noteiktai tēmai. Piemēram, viena no šīm pasaulēm ir veltīta tikai un vienīgi dinozauriem.

Atrakciju parkā ir arī zona, kas sastāv no vairākiem Marvel komiksiem. Šajā zona var sastapt gan Neuzveicamo Halku (Incredible Hulk), gan Zirnekļcilvēku (Spider-man). Apmeklētāji var mēģināt uzveikt ļaundari Ultronu no Atriebēju (Avengers) komiksa, kā arī doties izbraucienā ar atrakciju "Thor Thunder Spin". Savukārt jaunākie apmeklētāji var izklaidēties ar tēliem no kanāla "Cartoon Network" animācijas filmām, piemēram, "Detektīvmeitenēm" (Powerpuff Girls) un "Piedzīvojumu laika" (Adventure Time).

Atrakciju parkā ir pieejamas ne tikai dažādas atrakcijas, bet arī dažādi šovi, tikšanās ar filmu un multfilmu varoņiem, filmas, veikali un tematiskie restorāni.

Biļetes uz šo milzīgo atrakciju parku ir iespējams iegadāties jau laicīgi. Pieaugušajam par atrakciju parka apmeklējumu jāmaksā 75 eiro, bērniem 62 eiro, savukārt bērniem līdz trīs gadu vecumam ieeja ir bez maksas.

"IMG Piedzīvojumu pasaules" ir tikai viens no vairākiem piedzīvojumu parkiem, ko plānots atklāt Apvienotajos Arābu Emirātos tuvāko gadu laikā. Abū Dabī plānots atklāt "Warner Bros" atrakciju parku, bet Dohā ir ieplānots atrakciju parks, kas būs balstīts uz agrāk tik ļoti populāro mobilo aplikāciju "Dusmīgie putni" (Angry Birds).

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienu ieskandināšanas pasākums Liepājas reģiona TIB
Ceturtdien, 28. martā, plkst. 15 Liepājas muzejs Kūrmājas prospektā 16/18 aicina ģimenes ar bērniem uz Lieldienu ieskandināšanu, | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.59554696sec.