Šveicē kaķis tūristiem palīdz neapmaldīties

Bieži vien var dzirdēt par suņiem, kas palīdz atrast nomaldījušos cilvēkus vai paveic citus varoņdarbus, taču par varonīgiem kaķiem šādus stāstus var dzirdēt retāk. Tagad tas ir mainījies. Kāds kaķis ir kļuvis par interneta sensāciju, jo ceļotājam Šveices kalnos palīdzēja nokļūt lejā no kalna.

Kāds ungāru vīrs interneta vietnē Reddit.com ir dalījies ar savu pieredzi, kad kāda ceļojuma laikā uz Šveices kalniem, viņam atpakaļceļu palīdzēja atrast kaķis. "Satiku šo kaķi, pastaigājoties pa kalnu takām, kas atradās netālu no manas viesnīcas. Kaķis pie manis pienāca, kamēr es atpūtos no savas pastaigas. Pēc tam kaķis sāka iet uz priekšu un ik pa laikam atskatījās uz mani, tādējādi aicinot sev sekot. Pēc kāda laika kaķis mani bija aizvedis līdz takai, kas veda lejup pa kalnu. Drīz vien, kad abi bijām nonākuši uz takas, kaķis jau atkal devās savās darīšanās," stāsta ungāru ceļotājs.

Drīz vien pēc sava stāsta publicēšanas, vīrs saņēma atbildes no citiem ceļotājiem, kuriem bijusi līdzīga pieredze. Kāds tūristu pāris pie vīr publicētā ierakstīja pierakstīja, ka arī viņi pirms dažām dienām šo kaķi redzējuši kalnos. Atbildēm pievienojās ari kāds cits Reddit.com lietotājs, kurš bija ticies ar slaveno kaķi.

Turpretī citi šīs vietnes lietotāji zināja stāstīt, ka jaunā interneta zvaigzne – Šveices kalnu kaķis, pieder kādai ģimenei vietējā ciematiņā un ka kaķis bieži vien ir redzams kalnos, jo tam patīk pa tiem brīvi pastaigāties.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.36052203sec.