Apceļo pasauli un izmēģini jaunāko sporta inventāru, kā daļu no saviem darba pienākumiem

Ja ikdienas darbs birojā tev vairs nesniedz nekādu prieku, un ir iestājusies rutīna, tad varbūt laiks pamēģināt kaut ko jaunu? Kompānija "Columbia", kas ražo sporta apģērbus, šobrīd meklē divus jaunus darbiniekus – izturības direktorus, kuru uzdevums būs doties apkārt pasaulei un izmēģināt uzņēmuma jaunradītos apģērbus ekstremālos laikapstākļos.

Visus interesentus jau pirms darba uzsākšanas sagaida pirmais uzdevums – nokļūšana uz darba interviju. Intervijas notiks četrās neapdzīvotās vietās, trīs dažādās valstīs – ASV, Kanādā un Lielbritānijā.

Taču nokļūšana uz darba interviju ir tikai pirmais gaidāmais piedzīvojums, jo tie, kas beigu beigās darbu iegūs kļūs par cilvēkiem, uz kuriem tiks izmēģināti visi jaunākie uzņēmuma "Columbia" sporta un aktīvās atpūtas apģērbi. Taču jāņem vērā, ka šie apģēŗbi tiks izmēģināti visskarbākajos apstākļos un vistālākajās pasaules vietās. Kā arī abi laimīgie, kas iegūs šo amatu, būs arī zīmola prezentētāji, kam ar saviem piedzīvojumiem vajadzēs dalīties sociālajos tīklos.

Portlendā, oregonā bāzētais uzņēmums jau iepriekš ir algojis cilvēkus šāda veida programmai. Laurena Stīla un Zaks Doleaks, kas tika izvēlēti no tūkstošiem citu ceļot gribētāju, sava darba ietvaros sešus mēnešus pavadīa ceļojot. Viņi, izmēģinot uzņēmuma apģērbus, nonāca tādās satriecošās vietās kā Kajambes vulkāna virsotnē Ekvadorā un arktiskajā peikrastē Manitobā, Kanādā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.50831199sec.