Kavē laiku Ņujorkas metro ar grāmatām

Ņujorkas metro ASV, kā jau jebkurš cits sabiedriskais transports pasaulē, lielākoties ir pārpildīts ar cilvēkiem, aizkaitinājumu, un stresu lēnas satiksmes kustības vai nelaipnu pasžieru dēļ Parasti var novērot arī to, ka lielākā daļa pasažieru no visa tā cenšās izvairīties, veroties savās viedierīcēs, taču tagad metro piedāvā līdzekli, ar ko aizmirst to, kas notiek apkārt – grāmatas.

Ņujorkas metro sadarbībā ar izdevniecību "Penguin Random House" saviem pasažieriem piedāvā jaunu programmu – īsos stāstus, noveles un fragmentus no dažādām grāmatām, ko izbaudīt, atrodoties metro. Augusta pēdējā nedēļā izdevniecība kopā ar metro atklāja programmu "Subway Reads", lai atzīmētu uzņēmuma "MTA" (Metropoles transporta autoritāte) jaunāko sasniegumu – bezmaksas Wi-Fi piekļuves punktus vairāk kā 175 metro stacijās visā pilsētā.
"Vairākiem miljoniem Ņujorkas iedzīvotāju pāris minūtes, kas pavadītas lasot grāmatu, ir viena no lielākajām baudām, braucot ar metro," stāsta izdevniecības "Penguin Random House" direktors Markus Dohls.

Turpmākās astoņas nedēļas metro pasažieri vari izvēlēties sev tīkamu grāmatu no milzīgā grāmatu piedāvājuma klāsta, kas visas kaut kādā veidā saistītas ar Ņujorku – vai nu grāmatas notikumi risinās Ņujorkā, vai arī to ir uzrakstījis rakstnieks no Ņujorkas. Lai paplašinātu grāmatu lasītāju loku, tiek piedāvāti arī dažādi žanri – daiļliteratūra, zinātniskā fantastika, autobiogrāfija, grāmatas bērniem un jauniešiem. Grāmatu izvēli var balstīt arī uz to, cik daudz laika cilvēks var veltīt lasīšanai. Krājumā pieejami fragmenti, kam vajadzīgas aptuveni 10, 20 vai 30 minūtes. Ikvienam atliek tikai izvēlēties sev tīkamo grāmatu, lejupielādēt to no aplikācijas, gaidot metro, un tad izbaudīt braucienu lasot.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 05.04.2024 Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.8088212sec.