Brīvdabas trošu vagoniņi un stikla grīdas - pasaulē apbrīnojamākie izbraucieni

Oktobra sākumā Venecuēlā tika oficiāli atkārtoti atvērts pasaules augstākais vagoniņš, kas ved ceļotājus no Andrean pilsētas Meridā un ceļas 3 000 metrus augstu tuvējos kalnos. Meksikā arī atklāja jauno 70 miljonu vērto troses vagonu starp Ecatepec un San Andres de la Cañada, netālu no Meksikas, radot neskaitāmas cilvēku burzmas. Bet, neraugoties uz nelielām problēmām, trošu vagoniņi vienmēr būs iecienīti. Tas ir viens no bērnības priekiem, kuru mēs sev neliedzam jebkādā vecumā. Šajā rakstā tiek apkopoti braucieni, kurus nevajadzētu palaist garām. 

Ķīnas trošu vagoniņa izbrauciens

Ķīna nav sveša pret ekstrēmām izpriecām, bet tās „Tianmen Shan Cable Car” izbrauciens ir pazīstams ar asām izjūtām. Brauciens ir 7,455 metrus garš un tā laikā pasažieri tiek izvesti cauri miglainiem, mistiskiem Tianmen kalniem, kas kļuvuši pazīstami no filmas „Avatars”. Izbrauciens sniedz iespēju aplūkot dabas skatus, ieskaitot “Heaven-linking Avenue”, patiesi izlocītu kalnu ceļu, kas liek cilvēkiem noreibt no skata, jo ir 1 100 metru garš.  Lai gan „Tianmen Shan” pēdējā laikā ir zaudējis savu nosaukumu kā „pasaules garākais trošu vagoniņa izbrauciens”tas joprojām tiek uzskatīts par vienu no labākajiem trošu vagonu izbraucieniem.

Trošu vagoniņu izbrauciens ar atvērtu jumtu

„CabriO Stanserhorn” ir pirmais trošu vagoniņa izbrauciens, kas piedāvā kabīni ar atvērto jumtu. Šī kabīne ļauj izjust vēju matos, kamēr tu tiec vizināts Šveices „Stanserhorn” kalnos. Bailīgiem cilvēkiem ir iespēja uzturēties noslēgtajā vagoniņa pamata daļā sešu minūšu garajā izbraucienā. 

Rotējošais vagoniņš 

„The Palm Springs Aerial Tramway” rotē 360 grādu rādiusā visa brauciena garumā. Šis vagoniņš ļauj katram braucējam izbaudīt „Chino Canyon” skatu no katra leņķa. 10 minūšu brauciens sniedz apbrīnojamus skatus pār Ziemeļamerikas smilšainajiem kanjoniem. 

Stikla grīdas vagoniņš

Ielec „Crystal Cabin” Honkongas „Ngong Ping” trošu vagoniņā un redzi, kas burtiski notiek tev zem kājām 25 minūšu garajā braucienā. Izbrauciens pasažierus ved cauri lieliskajiem „Lantau Island” zaļajiem kalniem, gar Dienvidķīnas jūru, un sniedz kārdinošu skatu uz statuju „Tian Tian Buddha”, kas gaida brauciena beigās – bronzas 112 pēdu garā statuja, kas atrodas 268 pakāpienu augstumā. 

Mazāk drošs vagoniņš

Ja esi brīvprātīgi kāpis trošu vagoniņā, tad noteikti neesi cietis no reiboņa, bet „Peak 2 Peak” vagoniņš Kanādā to varētu sniegt. Brauciens ved cauri lielisku kalnu, ezeru, ledājiem un mežu skatiem no „British Columbia” – savienojot kalnu smailes pie populāriem atpūtas parkiem „Whistler” un „Blackcomb”. Tas arī sniedz iespēju baudīt pasaules garāko nenostabilizēto trošu ceļu, liekot kabīnei šūpoties bez atbalsta 3 024 metru garumā. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Klasiskās indiešu dejas koncerts Valmieras TIC
6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā. | Skatīt vairāk
10 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 05.04.2024 Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā TAKA
Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā. Pieteikšanās līdz 5.aprīlim. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Latvia Tours
,


Estravel Latvia
,


Novatours
,


Nikos Travel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17959499sec.