Sešas vietas Francijā, kuras noteikti jāapmeklē sievietēm

Marcia de Sanctis kļuva par frankofīli no pirmā kruasāna kodiena, kuru viņa izbaudīja astoņu gadu vecumā. Pēc vairākiem ceļojumiem un dzīvošanas Parīzē, viņa uzrakstīja grāmatu “100 Places in France Every Woman Should Go”. Šajā rakstā ir pieminētas sešas interesantas vietas no šī saraksta.

Fragrant City, Parīze

Jaunas smaržas var ātri un tūlītēji pārveidot sievieti. Rue d’Alger ir mājīgs veikals, kur Francis Kurkdjian, viens no pasaules slavenākajiem smaržu veidotājiem, pārdod paša radītās, brīnišķīgās smaržas, iekļaujot arī slavenāko aromātu les Bulles d’Agathe, kas smaržo pēc bumbieriem, svaigi pļautas zāles un piparmētrām.

Detox and Retox, Martillac

Francijā atrodas daudz greznu viesnīcu. “The Vinotherapie Spaat les Sources de Caudalie in Martillac” spa piedāvā dabiski siltu ūdeni no 548 metru dziļuma.  Labvēlīgais minerālu ūdens, savienojoties ar vīnu un vīnogām, veido vinotherapie, kas pasaulē atpazīstama no Caudalie. Spa iekļauj vīnogas katrā savā ārstniecības piedāvājumā. 

Walk the Walk, Marseļa

Calanques National Park atrodas piekrastē starp Marseļas un Cassis rajoniem.  Calanque de Sugiton grīvas ir daļa no veidojumiem, kuri atgādina fjordus. Tie ir gari, šauri zilganzaļās jūras baseini, kas izstiepjas gar baltajām kraujām. Ceļš no gravas līdz Sugition ir stāvs, bet tas sniedz satriecošu skatu uz milzu kaļķakmeņiem, kas atrodas ūdenī. 

Sweeter Than Wine, Bordo

Pastāv daudz iemeslu, kāpēc būtu vērts apmeklēt Bordo pilsētu. Pilsēta piedāvā lieliskus restorānus, tajā skaitā ieskaitot kafejnīcu, kur iespējams iegādāties viņu īpašos konditorejas izstrādājumus: the canelé (kanēļmaizīte). 

The Braderie de Lille, Lille

„The Braderie de Lille” ir plašs un pasaulē ievērojams tirdziņš, kas tiek rīkots reizi gadā franču „Mardi Gras” festivāla ietvaros. Tirgu ik gadu apmeklē ap diviem miljonu cilvēku, kuri meklē izdevīgus piedāvājumus gan tirgotāju, gan veikalu vidū. Dodoties uz tirgu, ieteicams nodrošināties ar lielu daudzumu sīknaudas. Tā noderēs.

The Most Beautiful Garden in France, Maincy

Ceļotājiem ieteicams apskatīt vietas ārpus Parīzes. Viens no lieliskākajiem ceļojumiem ved uz baroka stila pili un Vaux le Vicomte parkiem, kuri atrodas dienvidaustrumos no Parīzes. Dienā, naktī, vasarā vai Ziemassvētku laikā – visu cauru gadu parks ir brīnišķīgs. Tas sevī glabā plašu vēsturi un apbur viesus ar tā sniegtajiem vēstures faktiem. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 20.04.2024 Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 20.04.2024 👉EKSKURSIJU CEĻOJUMI JEBKURAI GAUMEI! Latvia Tours
Brīnišķīga iespēja skatīt unikālus dabas, vēstures un mākslas pieminekļus, piedalīties vietējos svētkos, fiestās un festivālos, iepazīties ar | Skatīt vairāk
no 53.00 EUR
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Uzņēmumi


Novatours
,


Rixwell Old Riga Palace Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.10923696sec.