Kādi ir ieteikumi somas kravāšanai, ja dodaties ceļojumā?

Kad esam izdomājuši kur doties, tad sāk rasties jautājums par to, ko ņemt līdzi, ko neņemt līdzi ceļojumā. Šajā brīdī sākas mazas problēmas, jo tiek paņemt līdzi tas ko nevajag vai kaut kas ir paņemt par daudz. Tādēļ šeit būs daži ieteikumi kā sakravāt somu.

Pirmais svarīgākais noteikums ir tāds, ka ņem līdzi pusi no drēbēm ko esi izvēlējies ņemt un ņem uz pusi vairāk naudas nekā esi ieplānojis.

Ja ir iespējams tad mēģinām ietilpināt visu rokas bagāžā, jo gadās tā, ka bagāža tiek nozaudēta un ceļotājs paliek bez savām mantām. Bieži čemodānā ir arī kaut kas vērtīgs kā pazaudēšana ļoti sāp. Neviens nevēlas sākt ceļojumu ar paziņojumu, ka Jūs bagāža ir pazudusi. Bet ja viss ir ietilpināts rokas bagāža tad tas ir līdzi tev.

Ja pārvadājat kaut ko plīstošu ko nevēlaties saplēst, tad jautājiet lidostā pēc uzlīmītes vai norādes kuru pielikt pie somas, kas nozīmē, ka jūsu somā ir kaut kas trausls. Tas nozīmēs, ka Jūsu soma tiks pārvietota uzmanīgi un tiks nolikta lidmašīnas bagāžas nodalījumā tā, lai nekas neuzkristu viršu un nesaspiestu somu.

Miksējot drēbes, nevajag ņemt līdzi veselu kaudzi ar drēbēm. Paņem trīs, četrus krekliņus un trīs, četrus šortus, kurus var miksēt un katru dienu būs savādāks izskats.

Ļoti liela problēma ir tad, ja vēlas ņemt līdzi grāmatu, bet viņa ir bieza un smaga, pie tam bagāžā aizņem par daudz vietas. Tam var atrast risinājumu izmanto planšeti, kurā var lasīt grāmatas. Iegādājoties aplikāciju, kurā pieejamas tūkstošiem grāmatu.

Galvenais neesi dīva. Neņem līdzi to, kas nav vajadzīgs. Ļoti bieži, it īpaši sievietes, ņem līdzi ceļojumā savu šampūnu, ziepes un citas higiēnas preces. Tas nav vajadzīgs, jo tas viss būs pieejams viesnīcā, paciet kādu brītiņi to, ka neizmazgāsi matus ar savu šampūnu, bet ar viesnīcas piedāvāto. Nekas taviem matiem nenotiks.

Ja tomēr ir tā ka nav pieejams šampūns, bet tev vajag izmazgāt matus, vai arī tu kaut ko aizmirsi. Atceries visur ir veikali, ja vien protams, tu neesi džungļos, kur var nopirkt visu nepieciešamo.

Neņem līdzi džinsus, jo viņi ir smagi, aizņem daudz vietu un, ja kļūst slapja, ilgi jāžāvē. Izvēlies vieglāka materiāla bikses, kas neaizņems tik daudz vietas. Atceries ja daudz jāstaigā, tad džinsi nepavisam nav tās labākās bikses ko vilkt. Iemesls tam ir, tas, ka džinsu buksēs ir ļoti karsti un ar laiku no ilgas staigāšanas viņas paliek neērtas.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.24033785sec.