Kādi ir Ziemeļamerikas lieliskākie iekštelpu ūdens atrakciju parki?

Ziemā ir jauki izbaudīt ūdens priekus un kur gan to izdarīt ja ne iekštelpu ūdens izpriecu parkos. Tur ir viss sākot ar slidkalniņiem beidzot ar saunām. Dodam iespēju apskatīt Ziemeļamerikas labākos iekštelpu ūdens atrakciju parkus.

Splash Lagoon iekštelpu ūdens parks -Erie

Šajā parkā tiek izmantots vairāk kā tonna ūdens. Ir iespēja braukt pa dažāda garuma un veida kalniņi. Lai radītu saulainu un vasarīgu atmosfēru tiek izmantotas spilgtas krāsas, un zīmējumus no tropiskām vietām, lai sajustos kā atvaļinājumā. Iespaidīgs ir nobrauciens pa trubu, kur tu sēdi tādā kā bļodā un pa vidu ir virpulis, kas tevi rauj iekšā melnajā caurumā, un kad tu tajā iebrauc tad ir brīvais kritiens, kas izraisa asas izjūtas.

Schlitterbahn iekštelpu ūdens parks -Galveston

Šajā parkā var atraust daudz interesanta ne tikai bērni bet arī pieaugušie. Lai gan šis ūdens atrakciju parks lielāko gada daļu ir āra atrakciju parks, bet, kad paliek vēsāks viņš tiek pārveidots par iekštelpu atrakciju parku. Schlitterbahn Indoor Water Park -Galveston ir viens no labākajiem ūdens parkiem Ziemeļamerikā. Šeit ir vairāki kalniņi kur var izvēlēties dažādus ātrumus kādā laisties caur trubu. Ir mākslīgais okeāns un upe, kas vijas cauri visam parkam un tajā ik pēc noteikta laika parādās viļņi, kas nes cilvēkus uz priekšu pa upi.


Palmetto and Palm iekštelpu ūdens parki Dunes ciemata kūrortā -Myrtle pludmalē

Pēc būtības šie ir divi atrakciju parki, kas atrodas kūrortā. Kūrorta apmeklētājiem ir iespēja piekļūt abiem ūdens parkiem. Viens ūdens parks ir jaunākiem un bailīgākiem cilvēkiem. Tur ir iespēja nobraukt pa trubām, kas nav pārāk ātra un garas. Ir iespēja spēlēt ūdens basketbolu lagūnu baseinā. Otrs atrakciju parks piedāvā garākus un ātrākus nobraucienus pa trubām. Šeit ir izklaides bērniem ar dažādām atrakcijām.

Niagara Falls (Niagāŗas ūdenskritumi)

Šis atrakciju parks var lepoties ar to ka ir lielākais ūdens parks. Šeit ir daudz un dažādu atrakciju. 16 ūdens kalniņi, baseini, jūras imitācijas baseins, burbuļvannas, rotaļu māja mazākajiem. Ir iespēja paēst atrakciju parkā starp trakajiem nobraucieniem un iegūtā adrenalīna. Interesanti ir tas, ka viņiem ir sauļošanās klājs, kurš darbojas ne tikai vasarā bet arī ziemā. Kā arī ir iespēja ārā izbaudīt silto baseinu, kurā ūdens ir ļoti silts.

Chula Vista kūrorts -Wisconsin Dells

Šis ir populārākais un pazīstams kā labākais ūdens atrakciju parks ne tikai Ziemeļamerikā, bet arī visā pasaulē. Ūdens atrakciju parks var lepoties ar to, ka viņam ir paši garākie un ātrākie kalniņi pasaulē. Garākais kalniņš iet cauri visas parkam, un tas ir aizraujošs brauciens, kura laikā ir strauji pagriezieni, brīvie kritieni un dažādi citi pārsteigumi. Cauri visam parkam tek upe, kurā var atpūsties un ļaut lai tā nes uz priekšu.

Kahuna Laguna kūrorts -North Conway

Šis akvaparks neizceļas ar daudziem kalniņiem. Tomēr šeit ir iespēja nobraukt pa 10 kalniņiem, izbaudīt tropu atmosfēru. Ūdens atrakciju parks ir iekārtots tā, lai tā apmeklētāji justos kā nonākuši kādā tropiskā zemē. Šeit ir izveidotas būdiņas, kas ir salmu jumtiem ir palmas un arī tematiski sienu zīmējumi. Šeit ir iespēja pamēģināt sērfot baseinā, kurš tam paredzēts, kurā var noregulēt viļņu lielumu un stiprumu.

Pasaules ūdensparks, -West Edmonton Mall

Pasaules lielākais viļņu baseins atrodas šajā ūdens atrakciju parkā. Kā arī ir iespēja nošļūkt pa 17 kalniņiem kuros ir dažādi pārsteigumi. Tiem kas vēlas izbaudīt lielu adrenalīnu tiek piedāvāts kalniņš, kas ir kā brīvais kritiens.

Vairāk par Chula Vista kūrortu: www.chulavistaresort.com/

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR
Laipni lūgti Šrilankā – smaidu valstī! Latvia Tours
Debesskrāpji un koloniālā stila savrupmājas, lielveikali un ielu tirdziņi, krāšņi Rietumu modes apģērbi un tradicionālās sarongas, ātri sporta | Skatīt vairāk
no 757 EUR
Uzņēmumi


Latvia Tours
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Jūrmalas TIC
,


Krāslavas TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.19430804sec.