Septiņi rotaļlietu veikali, kas aizraus ne tikai bērnus, bet arī pieaugušos

Tas nav noslēpums, ka bērniem patīk rotaļlietas, tomēr pieaugušajiem tās vairs tik ļoti nesaista, lai gan atgādina tos laikus, kad paši spēlējās ar rotaļlietām. Tomēr ir vietas, kur pieaugušais pēkšņi sajūtas, kā bērns un vēlas spēlēties ar rotaļlietām. Septiņi rotaļlietu veikali, kas ir kā paradīze bērniem un pieaugušajiem liks atcerēties savus bērnības laikus un radīs vēlmi, tajos atgriezties.

Hamleys – Londona, Anglija

Dibināts 1760. gadā un ir visvecākais rotaļlietu veikals pasaulē. Šis veikals ir viens no mīlētākajiem veikaliem Anglijā un ne tikai. Veikals ir ļoti liels, rotaļlietas šeit ir apskatāmas septiņos stāvos, kur ir vairāk kā 50000 mantu. Šeit noteikti ir bērnu paradīze. Ja jums ir vajadzīga dāvana priekš bērna, tad šeit noteikti to atradīsiet, vienīgās grūtības, kas rastos būtu tās, ka jāizvēlas pareizā rotaļlieta no visām piedāvātajām. Šajā veikalā ir iespējams rīkot dzimšanas dienas ballītes un cita veida svētkus, kā arī svētku laikā satikt, piemēram, Ziemassvētku vecīti, lieldienu zaķi un citus personāžus.

Kiddyland – Tokija, Japāna

Šis ir rotaļlietu veikals, kas ir vairāk vērsts uz Japāņu rotaļlietām. Šeit var iegādāties tādas lietas, kas nebūs atrodamas nekur pasaulē. Veikals mainās katru reizi, vizuāli, tādēļ tas ir kā piedzīvojums doties uz turieni, jo tas katru reizi izskatīsies savādāk. Veikals piedāvā daudz ko ne tikai bērniem, bet arī pieaugušajiem, šeit ir iespēja iegādāties suvenīrus un dažādas veida filmu varoņu figūriņas.

Playthings Etc – Pensilvānija, ASV

Šis rotaļlietu veikals pretendē uz titulu: Pasaules stilīgākais veikals. Iemesls tam ir tāds, ka šeit rotaļlietas nav tikai iepakotā veidā. Veikala darbinieki sniedz paraugdemonstrējumus kā darbojas kāda rotaļlieta. Bērniem un pieaugušajiem ir iespēja piedalīties šajos demonstrējumos. Playthings Etc ir veikals, kurš pārdod izglītojošas rotaļlietas, kas bērnam kaut ko iemāca. Tādēļ ir izdomāts, ka personāls varētu parādīt kā tās strādā, lai vecāki redzētu kā jādarbojas ar šo spēli vai rotaļlietu un piesaistītu ar savu netradicionālo pieeju.

Nintendo World – Ņujorka, ASV

Iespējas ir daudzveidīgas, šo veikalu var nosaukt par veikalu un spēļu vietu. Ir iespēja ne tikai iegādāties rotaļlietas, bet arī spēlēt spēles, jo ir izveidotas spēļu istabas, ne tikai bērniem, bet arī pieaugušajiem. Tajās ar spēlēt datorspēles, galda spēles, bērni var spēlēties ar mīkstajām rotaļlietām. Interesanti ir tas, ka šis veikals ir apvienots ar muzeju, kur ir apskatāmas dažādas izstādes saistībā ar spēlēm un mantiņām.

The Lego Store – Ņujorka, ASV

Lego ir viena no populārākajām rotaļlietām, kam ir dažādas variācijas un mūsdienās tie vairs nav tikai spēļu klucīši bet arī lelles, helikopteri utt. Lego ir ļoti daudzi veikali bet Ņujorkā atrodas lielākais divu stāvu veikals, kurā var nopirkt tikai lego. Lego veikalā var ieraudzīt gigantiskas lego figūras, kas parāda cik daudz un dažādas lietas ar lego var uzbūvēt – lielus, krāšņus ziedus, tiltus, žogus utt.

Disneja veikals – Londona, Anglija

Disneja veikals ir iespaidīgs ne tikai no iekšpuses bet arī no ārpuses. Šo veikalu jūs nevarēsiet nepamanīt, jo ārpusē ir milzīgs uzraksts Disney un no ārpuses šis veikals izskatās kā princešu pils. interesanti ir tas, ka šo veikalu apsargā Donalds Daks un Mikij pele. Disneja veikalā var iegādāties rotaļlietas, apģērbu, spēles, protams, tikai tās, kas saistās ar Disneju. Var apskatīt un izzināt filmēšanas vietas Disneja filmām un kā tās tapa, tas vairāk varētu piesaistīt pieaugušos. Visu gadu veikalā notiek dažādi pasākumu klasēm, ģimenēm.

American Girl Place – Čikāga, ASV

Šī ir īsta paradīze tiem, kas mīl lelles, jo šeit tās ir ļoti daudz. Ir iespēja iegādāties ne tikai lelles, bet arī plakātus, suvenīrus, kreklus, grāmatas, protams, viss saistībā ar lellēm, kā arī dažādus leļļu aksesuārus. Mazām meitenēm patīk rīkot tējas dzeršanu ar lellēm šeit to var darīt, jo ir īpaša vieta, kur ir galds ar krūzītēm un tur var rīkot tējas dzeršanu kopā ar lellēm. Ir iespēja rīkot šajā veikalā ballītes un tematiskos pasākumus, kas saistās ar lellēm.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 21.04.2024 Balle ar grupu “Džentlmeņu špagats” Valmieras TIC
20.aprīlī pl.21.00 aicinām piedzīvot pavasara izjūtas un ļauties dejām Pavasara ballē kopā ar grupu “Džentlmeņu špagats” Kocēnu Kultūras | Skatīt vairāk
Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR
Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē! Alūksnes TIC
Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57 | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Jūrmalas TIC
,


il Sole
,


Riga Islande Hotel boulinga centrs
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.36410618sec.