Iepazīsti piecus eko ceļojumu galamērķus Meksikā

Ekotūrisms visās tā formās ir lieliska iespēja izbēgt no ikdienas un baudīt jaunu pieredzi. Tā popularitāte pieaug un ekotūrisms uzplaukst negaidītos apmēros. Meksika ir viena no valstīm, kur visspilgtāk var izbaudīt visa veida ekotūrisma formas – iepazīsties ar daļu no tām! 

Čiapas – Meksikas Lielais kanjons
Čiapas reģions ir pilns ar unikālu Meksikas skaistumu, kā arī viens no populārākajiem eko ceļojumu galamērķiem. Piemēram, perfektas apmeklējamās vietas ir Agua Azul ūdenskritumi, Montebello lagūna vai Lakandona džungļi. 

San Cristóbal de las Casas ir pilsēta Čiapas reģionā, ir daļa no programmas “Pueblos Mágicos” (“Maģiskās pilsētas”). Šīs programmas mērķis ir uzsvērt reģiona dabas bagātību skaistumu un nozīmi. Upes, kanjoni, džungļi, lagūnas.. tas viss padara Čiapas par ideālu vietu pārgājieniem, laivošanai, kalnu riteņbraukšanai un citām aktivitātēm. 

Oaksaka – brīnumaino klinšu mājoklis
Oaksaka ir vēl viens ar dabas objektiem bagāts Meksikas reģions. Spilgtākais un elpu aizraujošākais dabas objekts ir Hierve el Agua, kas saviem apmeklētājiem nodrošina unikālu un neaizmirstamu pieredzi. Ierodoties Hierve el Agua, jūs redzēsiet neparastu dabas veidojumu – it kā sasalušu masveida ūdenskritumu kalna vienā sānā. Tie ir dabīgo minerālu veidojumi, kas veidojušies vairākus tūkstošus gadu. Šīs kalnienes apvidū iespējams kāpt klintīs un doties pārgājienos. 

Džalisko – alpīnistu paradīze
Džalisko ir ideāla vieta, kurp doties eko ceļojumā. Tā nodrošina apmeklētājus ar iespaidīgām ekosistēmām: kalniem, skaistām pludmalēm un kanjoniem. Ekstrēmo sporta veidu fani šo vietu uzskatīs par otrajām mājām. Džalisko kalnu takas un ainavas ir ideāla vieta, kur doties zirgu izjādē vai pārgājienā. 

Tapalpa un Mazamitla ir viszīmīgākās vietas šajā reģionā, kur doties alpīnistiem. Sierra de Tapalpa, Sierra del Halo un Nevado de Colima ir daļa no virsotnēm milzīgajā kalnu reģionā, kurās ir iespējams uzkāpt. Pie tam, šeit ir arī vairāki gleznaini kanjoni – El Zarco un Huaxtla, un pie pludmales esošie Puerto Vallarta un Costalegre.  

San Luis Potosi – ekosistēmu pārbagātība
San Luis Potosi lepojas ar ekstravagantām dabas bagātībām. Šajā reģionā iespējams nodarboties ar šādām aktivitātēm – alpīnismu, pārgājieniem, klinšu kāpšanu un pat niršanu.

Huasteca ir viena no populārākajām apskates vietām, tajā redzami gan ūdenskritumi, upes, ezeri, gan meži un alas. Reģionā iespējams doties arī uz Atiplano tuksnesi. 

Verakruza – mājvieta Meksikas augstākajai virsotnei
Verakruza ir reģions, kas piedāvā aplūkot dažādus dabas objektus, piemēram, ekoloģisko parku, botānisko dārzu un dabas rezervātus. Mistiskā Katemako ainava apmeklētājiem sniedz ievērojamu pieredzi. 
Pilsēta Ksalapa piedāvā iespēju izkļūt no lielpilsētu dunoņas un iegremdēties dabas skaistumā. Šeit atrodas Francisco Jaier Clavijero Botāniskais dārzs, tajā apskatāmas vairāk nekā 700 reģionam tipiskās augu sugas. Ksalapā atrodas arī vairāki parki, kurp doties kopā ar visu ģimeni – Paseo de los Lagos, Tecajetes Park vai Parque de los Berros. Verakruza arī ir mājvieta vairākām pludmalēm un Meksikas augstākajai virsotnei – dusošajam Pico de Orizaba vulkānam. 


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Balkānu pērle 𝐌𝐄𝐋𝐍𝐊𝐀𝐋𝐍𝐄! Latvia Tours
Burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras ūdens, neskaitāmas senas pilsētiņas, un, protams, melnkalniešu viesmīlība. | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 Augšdaugava.Tūrisma sezonas atklāšana. TAKA
Augšdaugavas novada pašvaldības iestāde ‘’TAKA’’ aicina 26. aprīlī plkst. 10.00 apmeklēt tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 30.04.2024 Pavasara brīvdienas TURCIJĀ Atlantic Travel
Pieejamās cenas, lielisks serviss, siltā jūra, grezna dabas vide - viss jums un jūsu komfortam. | Skatīt vairāk
no 425 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 30.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Atpūtas komplekss “Miķelis”
,


1Travel
,


Liepupes muiža
,


Rixwell Segevold Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48310304sec.