Top 5 - jaunas tūristu piesaistes Romā, Itālijā

Laiki ir mainījušies un dižciltīgie vairs neaizver savas durvis apmeklētājiem. Gluži pretēji, daži Romas aristokrāti pat atver savas durvis un laiž iekšā tūristus bez maksas. Daži no apskates objektiem ir pat 900 gadus veci, citi ir bijuši imperatoru mājvietas vai ir cieši saistīti ar pāvestiem.

Piedāvājam jums aplūkot piecas labākās tūristu apskates vietas, kuras agrāk nebija pieejamas, 2017. gadā.

1.    Palazzo Patrizi Montoro (Patrizi Montoro pils)

Patrizi Montoro pils atrodas slavenā Romas Panteona tuvumā. Tā ir viena no Romas pašām skaistākajām celtnēm. Pils interjers ir izdekorēts ļoti daudzveidīgā stilā. Šajā pilī jūs atradīsiet grieķu dievu statujas, romiešu sarkofāgus un renesanses laikmeta freskas.

2.    Residenza Ruspoli Bonaparte (Napoleona rezidence)

Pils īpašnieki ir kāda Itāļu ģimene – Ruspoli. Šajā pilī atradīsiet zīda tapetes, parketa grīdas un daudz citus stila elementus. Pils celta 15. gadsimtā un šajā pilī uzauga imperators Napoleons Bonaparts. Pils atrodas pie kāda cita slavena objekta - “spāņu pakāpieniem”


3.    Tenuta di Pietra Porzia (Bijusī akvedukta vieta)

Interesantais apskates objekts ir celts ap 1200. gadu un to cēla romiešu mūki. Patreizējie saimnieki jau no 1800. gada ir Giulini ģimene. Vittoro Giulini pārveidoja teritorijas ēku par viesu namu un restorānu, lai piedāvātu tūristiem vietēji audzētus artišokus un citas itāļu specialitātes.

4.    Palazzo Ferrajoli (Ferrajoli pils)

Celta 16. gadsimtā, Ferrajoli pils ir viena no skaistākajām vietām Romā. Tā atrodas pie slavenā Pizas torņa un piedāvā unikālu skatu uz Markusa Aurēliusa kolonnām. Pils grīdas rotā Venēcijas mozaīkas, griestos ir atrodami koka tipa telpu atdalījumi un visapkārt ir desmitiem spoguļu.

5.    Residenza Principi Ruspoli Cerveteri (Ruspoli Cerveteri pils)

Minētā rezidence ir celta ap 1500. gadu. To cēla, lai aizsargātu Vatikānu no iebrucējiem. Visas rezidences telpas ir dekorētas ļoti unikālā stilā. Viena istaba ietver kentauru un tritonu freskas. Otra istabā jūs, piemēram, variet aplūkot dievu un sieviešu maskas. Nacistu iebrukuma laikā uz rezidenci šāva, atstājot sienās ložu caurumus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 18.04.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.04.2024 - 20.04.2024 Viesu nams “BALTIŅI” TAKA
Lieliska vieta atpūtai, kur paslēpties no pilsētas burzmas un trokšņiem. Ir iespēja baudīt spāņu virtuvi. Visus ēdienus gatavo spāņu šefpavārs! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Jūrmalas TIC
,


Novatours
,


Dome Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.13488913sec.