Apskati Londonas citādās cilvēces izstādi

Anglijas galvaspilsētā Londonā, Zinātnes un mākslas muzejā ir atvērta satriecoša izstāde, kas atspoguļo robotu vēsturi, kas ļauj sabiedrībai redzēt pārsteidzošos humanoīdu un mehāniskos izgudrojumus.

Izstāde, kura ir atvērta tikai trešdienās, iezīmē 500 gadus ilgo vēsturi, ar mērķi izpētīt cilvēci cenšoties to atainot mehāniskā formā. Tas piedāvā kolekciju no visievērojamākajiem cilvēk-robotiem kādi jebkad ir radīti, iepazīstinot mūs ar vairāk nekā 100 šādiem modeļiem. Izstādes nosaukums ietver 16.gadsimta mehāniskos mūkus, zinātniskās fantastikas radības un mūsdienu pētījumu laboratorijas. Kā teiktu Zinātnes muzeja direktors, šī izstāde pēta nevis to kā būvēt robotus, bet gan to, kāpēc to darīt. 

Viens no visaprunātākajiem izstādes robotiem ir pats pirmais robots, kurš sagaida apmeklētājus ienākam izstādē, neticami dzīvs, mehānisks cilvēka mazulis, kurš ir ieprogrammēts dažādām kustībām, piemēram, šķaudīšanai, elpošanai, tā locekļu kustībām.

Apmeklētāji var iepazīties ar T800 Terminatoru, kurš tika izmantots filmā Terminator Salvation, kā arī, ar robota repliku no Fritza Langa 1927.gada klasiskās filmas Metropolis robotu. Citus robotus, ieskaitot Kodomoroid, ar cilvēkam līdzīgu android komunikāciju izveidoja Osaka Universitāte, kura dalījās ar jaunumiem esot saistītiem ar robotu katras 20 minūtes, kā arī, RoboThespian, robotu aktieris, kurš skatījās apkārt un izpildīja balss vingrinājumus, gaidot savu teatrālo uzstāšanos.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk
Balkānu pērle 𝐌𝐄𝐋𝐍𝐊𝐀𝐋𝐍𝐄! Latvia Tours
Burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras ūdens, neskaitāmas senas pilsētiņas, un, protams, melnkalniešu viesmīlība. | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 29.04.2024 ️Tunisija😲 Neticamas cenas! Atlantic Travel
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks atpūtai spa un talasoterapijai, siltas saules baudīšanai, aizraujošām ekskursijām un pastaigām gar silto | Skatīt vairāk
295 EUR
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43966293sec.