Apvieno atpūtu ar brīvdabas izklaidi

Lūkoties televizora ekrānos nav, tas pats kā skatīties lielisku filmu brīvdabas kino, siltā vasaras vakarā. Par laimi, Melburnā ir neskaitāmi daudz opciju, kur baudīt brīvdabas kino, gan parkos, gan uz augstceltņu jumtiem, pat lielveikalos. 

Viens no priekiem, kas rodas pateicoties šāda veida kinoteātriem ir tāds, ka iespējams apvienot jauno filmu skatīšanos ar sen iemīļotām, vecajām filmām. Šeit aplūkojami daži no iecienītākajiem brīvdabas kino Melburnā.

Mēness gaismas kinoteātris

Viens no vecākajiem Melburnas brīvdabas kinoteātriem. Viesojoties šajā kinoteātrī, tu izvēlies iespēju aplūkot Karalisko botānisko dārzu un noskatīties kādu lielisku filmu. Filmas tiek demonstrēta dārza centrālajā zonā. Jums ir iespēja paņemt līdzi savas uzkodas un dzērienus vai arī, izmantot iespēju iegādāties tos kinoteātra pārtikas kravas busiņā, kurā atrodas arī bārs. Tāpat varat ņemt līdzi savus paklājiņus, segas un spilvenus, pludmales krēslus, lai skatīšanos padarītu vēl patīkamāku.

Jumta Kinoteātris

Kā jau pats nosaukums liek noprast, kino atrodas uz «Curtain House» jumta, Swanstton ielā. Kinoteātris piedāvā lielisku skatu uz Melburnas naksnīgajām debesīm, kā arī papildus pieredzi vērojot filmas ārpus mājas. Neskatoties uz to, pirms filmas seansa tev nav jāuztraucas par savu sēdvietu, jo kinoteātris piedāvā īpaša dizaina krēslus katram viesim.

QV Brīvdabas kinoteātris

Tā atrašanās vieta ir  pašā pilsētas sirdī uz «QV» ēkas, pašā klusākajā vietā Melburnā. Lai klausītos filmu, jums tiek piešķirtas augstas kvalitātes stereo austiņas. Katrām no tām ir pieejama personīgā skaļuma kontrole, kuru vari regulēt tu pats. Pirms katras filmas norit iesildīšanās aktivitātes un dažādas izklaides.

Vairāk informācijs skatīt šeit!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk
Daiļslidošanas sacensības  Valmieras TIC
No 6. līdz 7. aprīlim Valmieras Olimpiskā centra ledus hallē notiks starptautiskas daiļslidošanas sacensības “Wolmar Spring Cup 2024”. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Laikinoji sostinė
,


Jūrmalas TIC
,


Gulbenes novada TIC
,


Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.73028302sec.