Top 5 – apskates objekti Monreālā, Kanādā

Mācīties par svešu un attālu zemi vienmēr ir interesanti, ja esiet tūrists ar nerimstošu vēlmi iemācīties jaunus faktus. Piedāvājam jums top 5 apskates objektus, kurus nevajadzētu palaist garām Monreālā, Kanādā

1. McGill universitāte

Pat ja jūs neesiet students, jums vajadzētu apmeklēt šīs universitātes teritorija. Tā atrodas Monreālas centrā un universitātes ēka jums bez vārdiem pastāstīs par pilsētas senlaicīgo arhitektūru. Jūs arī variet doties bezmaksas ekskursijā pa universitātes telpām.

2. Monreālas mākslas muzejs

Vēl viens objekts, kurš atrodas pilsētas centrā – Monreālas mākslas muzejs ir šīs pilsētas lielākais muzejs un viens no lielākajiem visā Kanādā. Šis ir viens no retajiem muzejiem, kur māksla ir atrodama ne tikai muzeja telpās, jo pati ēka arī daudzu vidū tiek uzskatīta par mākslas darbu.

3. Monreālas Biodoms

Biodoms ir vieta, kur cilvēki var apskatīt dažādas ekosistēmas un dabas bioloģisko daudzveidību. Monreālas biodomā variet aplūkot četru dažādu ekosistēmu replikas, piemēram, Ziemeļamerikas dabu, kuru attēlo Laurencijas mežā.

4. Bell centrs

Bell centram nav nekādas saiknes ar zvaniem (bell). Tas ir sporta komplekss, kurā variet doties atbalstīt pilsētas nacionālo hokeja komandu – Montreal Canadiens. Hokejs ir milzīga daļa no Kanādas kultūras un par to pārliecināties varēsiet šeit!

5. Olimpiskais stadions

Blakus Monreālas biodomam atradīsiet olimpisko stadionu, kuru izmantoja arī 1976. gada vasaras olimpiskajās spēlēs. Pēc olimpiskajām spēlēm, atšķirībā no daudzu citu valstu celtnēm, šo ēku pārvērta par mājvietu profesionālām beisbola un futbola komandām.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.03.2024 - 29.03.2024 Ģimenes Lieldienu atpūta Jūrmalā! Estravel Latvia
Pēdējās vietas! - rezervējiet atpūtu pavasara svētkos un izvēlieties DĀVANU no viesnīcas! // 2 naktis ģimenei + atpūtas piedāvājums + izvēlētā | Skatīt vairāk
no 450 EUR
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Īpaši piedāvājumi 𝐮𝐳 𝐌𝐚𝐝𝐞𝐢𝐫𝐮 Latvia Tours
Lieliskie klimatiskie apstākļi padara šo salu par īstu floras paradīzi. Šeit arī atrodas viens no skaistākajiem pasaules botāniskajiem dārziem Jardim | Skatīt vairāk
no 745.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.42132616sec.