Piekrīti vienam nosacījumam un saņem apmaksātas brīvdienas Jaunzēlandē

Tehnoloģiju nozare Jaunzēlandes galvaspilsētā, Velingtonā, meklē tehnoloģiju ekspertus no visas pasaules, kuriem vēlas piedāvāt bezmaksas ceļojumu uz šo valsti, ja tie pierādīs savu nopelnu.

Programmas nosaukums ir «Looksee Wellington» – partnerattiecības starp Velingtonas Reģionālo Ekonomikas attīstības aģentūru (WREDA) un « Workhere» Jaunzēlandē. Bizness, kas specializējas globālā darba tirdzniecībā, dos iespēju 100 veiksminiekiem (kandidātiem) un veiks apmaksu par viņu lidojumu un izmitināšanu.

Apmaiņā pret to, kandidātiem būs nepieciešams ierasties uz iepriekš noteiktu darba interviju ar vadošo tehnoloģiju uzņēmumu pilsētā. Kandidātiem būs arī jāpiedalās dažādās norunātās tikšanās un pētījumos. Kompānija piedāvās darbu labākajiem kandidātiem nedēļas beigās.

Pretendentiem līdz 20.martam jāiesniedz savs CV un ceļojums, intervija notiks Jaunzēlandē no 8 līdz 11. maijam.Organizācija rīkos informatīvos pasākumus, lai palīdzētu potenciālajiem imigrantiem izprast procesu dodoties uz citu valsti.
Citi uzņēmumi ir izvēlējušies līdzīgu ceļu, lai piesaistītu sev jaunus darbiniekus. Pagājušajā gadā, «Netflix» medīja četrus jaunus talantus «Grammsters», lai uzņemtu fotoattēlus no pašiem populārākajiem šoviem divu nedēļu garumā. «Gramsters» tika solīta alga no 2000 dolāru nedēļā, kamēr uzņēmums veica visu ceļošanai nepieciešamos procesus.

Interneta vietnē Facebook tiek ziņots, ka kandidātiem tiks atmaksāti arī ceļa izdevumi dodoties uz interviju, neatkarīgi no tā, vai kandidāts saņems darbu.
Vairāk informācijas skatīt šeit!


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 24.04.2024 MSC kruīzu izpārdošana līdz 23.04. Estravel Latvia
Atlaide vairāk kā 200 kruīziem šajā pavasarī un vasarā! 7 naktis - Vidusjūra, Ziemeļeiropa un Karību salas // rezervējiet līdz 23.04. | Skatīt vairāk
no 547 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Lux Express Liepājas reģiona TIB
"Lux Express" no 2. maija uzsāks pasažieru komercpārvadājumus maršrutā Rīga-Liepāja. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Park Hotel Latgola
,


Kaļķu vārti
,


Jūrmalas TIC
,


Trakai TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.06477118sec.