Izbaudi saldo Manhetenas muzeju

Šajā nedēļā pilsēta ir kļuvusi nedaudz saldāka, pateicoties Ņujorkas pirmajam šokolādes muzejam. Slavenais šokolādes meistars Džeks Torres sadarbojoties ar Ediju Van Belu, ir atvēris vairākus šokolādes muzejus no Beļģijas līdz pat Meksikai, bet tagad viņi ir atvēruši savu pirmo Choco-Story muzeju Manhetenā, Soho kaimiņos. 

Veicot salīdzinājumus ar citiem šāda veida muzejiem, viņi nolēma atteikties no zelta biļetēm un garajām šokolādes upēm, tā vietā izvēloties koncentrēties uz mūsdienu saldumu vēsturi un to izveidi. Uzņēmēji nolēmuši demonstrēt kakao un šokolādes izcelsmi no maiju un acteku civilizācijai, līdz pat mūsdienām. 

Viena izstādes daļa atklās šokolādes mīļotājiem viņu iecienītās šokolādes izcelsmi, otrajā daļā būs iespējams aplūkot šokolādes pupiņu ceļojošo joslu, kas tiek uzskatīta par vissaldāko ceļojuma daļu. Apmeklētājiem tiks dota iespēja vērot šokolādes meistarus darbībā, kā arī nogaršot dažādus šokolādes paraugus.

 „Esmu ļoti aizrāvies ar šīm šokolādes lietām, tādēļ uzskatu, ka nav nekā labāka kā dalīties savās zināšanās ar citiem,” sacīja Torres, kurš pirmais atvēris šokolādes fabriku Bruklinas Dumbo apkārtnē 2000.gadā.

Visi šokolādes mīļotāji laipni aicināti no trešdienas līdz pat svētdienai, iegriezties saldumu pasaulē, kurā iespējams izmēģināt savu roku arī šokolādes meistarklasēs!

 


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Uzņēmumi


Cēsu Kultūras un Tūrisma centrs
,


Vidzemes Augstskola
,


Liepājas reģiona TIB
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,

Par mums | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Vakances | Prakse studentiem | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2017 www.turismabizness.de | Design & maintenance © 2000 - 2017 1st-studio.com

 
Total Timed::0.77226496sec.