Izmanto iespēju iegūt ātrāko «WiFi» savienojumu

Bezdarbībā pavadīts laiks lidostā varētu šķist pat ļoti garlaicīgs, bet Dubaijas Starptautiskā  lidosta ir izdomājusi risinājumu, kā saglabāt ceļotājiem izklaides iespējas internetā, piedāvājot pasaulē ātrāko lidostas bezmaksas Wi-Fi savienojumu.

Jaunā pakalpojuma nosaukums ir WOW-Fi. Tas nodrošinās iespēju miljoniem ceļotāju izmantot interneta pieslēgumu ar ātrumu 100Mbps, nodrošinot  ātru failu lejupielādi, brīvu piekļuvi e-pastiem, ātru attēlu un sociālo tīklu atjauninājumus un ne to vien. Tev būs iespēja izbaudīt laiku lidostā, neraizējoties par to, ko darīt, ja, piemēram, līdz nākamajam reisam ir nepieciešams gaidīt ilgāk par pāris stundām. 

Šāds pakalpojums sniegs sava veida labumu vairāk nekā 89 miljoniem pasažieru, kurus lidosta plāno sagaidīt 2017.gadā. Dubaijas lidosta uzskata, ka pāreja uz ātrāku internetu, sākot ar šī gada decembri, cilvēkiem sniegs neierobežotas iespējas un attiecīgi  piesaistīs jaunus klientus.

Ceļotāji zina, ka bieži vien lidostu Wi-Fi savienojumi ir lēni, kas patērē daudz laika personiskās informācijas ievadei sistēmā, bet Dubaijas jaunā sistēma lietotājiem nodrošinās bezmaksas Wi-Fi savienojumu ar viena klikšķa palīdzību.

Gadījumā, ja jums nav iespējas nokļūt līdz Dubaijas lidostai, jums joprojām ir iespēja pieslēgties jebkuram Wi-Fi lidostas tīklam visā pasaulē.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR
Uzņēmumi


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


Rixwell Elefant Hotel semināru telpas
,


Europcar
,


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.87555909sec.