Pārsteidzoši, puisis 10 gadu laikā apceļo visas pasaules valstis

Hospitalizēts 20 valstīs, arestēts divas reizes, uzpircis amatpersonas, vedis kontrobandu pāri valstu robežām… Bet viņš to ir paveicis. Pēc 10 gadiem, gandrīz katru dienu pavadot ceļojot, īru izcelsmes puisis, Džonijs Vards, sasniedza savu mērķi apmeklējot visas 197 pasaules valstis.

Kā sacīja pats Džonijs, šo notikumu viņš esot svinējis tiklīdz esot nolaidies savā galamērķi, atkorķējis šampānieša pudeli un atzīmējis šo notikumu kopā ar lidmašīnā draugiem un ģimeni, kas bija atlidojuši no visas pasaules, lai apsveiktu viņu ar šī mērķa sasniegšanu. Kā galamērķis tika izvēlēta Norvēģija, jo tā atrodas Īrijas tuvumā. 

Iepriekšējās divas valstis, kurās viņš bija pabijis, bija Saūda Arābija un Jemena, kuras apmeklēt esot bijis visgrūtāk. Piemēram, Saūda Arābijā, neesot tūristu vīzas, tā dēļ viņam nācies šķirties no pamatīgas naudas summas par dokumentu nokārtošanu. Neskatoties uz neplānotajām ķibelēm un sarežģījumiem, viņš ir pateicīgs par iespēju apceļot visu pasauli, jo viņaprāt, šādu ceļu ir veikuši aptuveni 100 cilvēki. 

Katrā valstī viņš pavadīja aptuveni divas līdz trīs nedēļas, ceļa izdevumus puisis sedza pats, pateicoties savam blogam un uz doto brīdi, viņš ir kļuvis par digitālā meiju uzņēmuma īpašnieku. 

Bērnībā puisi izaudzināja mamma un, lai izdzīvotu, viņi pārtika tikai no pabalstiem, tādēļ šis piedzīvojums ir uzskatāms par lielu notikumu viņa dzīvē. Pirmo valsti, ASV, viņš sasniedza pateicoties vasaras nometnei, kuras laikā piedalījās medicīnas pētniecības eksperimentā, par to saņemot divus tūkstošu sterliņa mārciņu. Par šo naudu viņš iegādājās vienvirziena biļeti uz Taizemi, no kurienes viņš sāka apceļot Dienvidaustrumāziju ar visai mazu budžetu, pieciem dolāriem dienā.

Turpinot ceļojumu viņam ir nācies ubagot, darīt daudz nelegālu lietu, bet tas viss tika darīts tikai un vienīgi, lai piepildītu savu mērķi, ko viņš arī izdarīja.

Vairāk par puiša ceļā pieredzēto, lasi šeit! 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 01.04.2024 Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti Estravel Latvia
Pēdējās vietas atpūta Dubaijas kūrortos. 24.03. un 31.03. // 8 nakrtis viesnīcā, brokastis | Skatīt vairāk
no 605 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Zaķim šodien Liela diena Liepājas reģiona TIB
30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot | Skatīt vairāk
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
Uzņēmumi


SIXT Latvija
,


Siguldas novada TIC
,


Novatours
,


Daugavpils TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.68906593sec.