17 romantiskākas vietas uz mūsu planētas

Nu gandrīz kā ideāliem septiņpadsmit romantiskiem mirkļiem pavasarī – Nationalgeographic. Com iesaka, viņuprāt 17 romantiskākos galamērķus uz zemes.

1.Mozeles ieleja Vācijā. Mozeles upe vijas cauri vīnogulājiem klātiem pakalniem, krastos burvīgi romantiski ciematiņi.

2.Brige Beļģijā. Saukta arī par mazo ziemeļu Venēciju, šī romantiskā, sakoptā, viduslaiku arhitektūras stilā izturētā pilsētiņa, kur gaisā vēdī kārdinošā šokolādes smarža,  piedāvā gan lieliskas pastaigas, gan kuģīšu izbraucienus pa daudzajiem kanāliem, īpaši romantiska ir krēslas stundās.

3.Skye sala Skotijā. Saliņas ziemeļrietumu stūrī atrodas unikālās Trottenišas  klinšu formācijas. Izteiksmīgākajām ir iedoti arī vārdi, piemēram, lielākais monolīts ir iesaukts par Veco Vīru.

4.Mikonosa Grieķijā. Viena no romantiskākajām grieķu saliņās, kur tā vien prasās iekārtoties kādā no omulīgajiem piekrastes krodziņiem, baudīt lielisko ēdienu un vērot saulrietu.

5.Franču Rivjēra Francijā. Elegantais Vidusjūras Azūra krasts piedāvā tirkīzzilu jūru, baltas pludmales un baudas “saldās dzīves” stilā.

6.San Sebastiana Spānijā. Vidusjūras piekrastes kūrorts, vislabākais ir skats no Ulijas kalna.

7.Junnaņas province Ķīnā. Apgabalā ir brīnišķīgi kalni un neparasti karsta veidojumi ar poētiskiem nosaukumiem, piemēram, Nefrīta Drakona Sniega kalns.

8.Venēcija Itālijā. Romantiķu klasika. Dodieties klejojumos, noteikti apmaldieties ieliņu un kanālu labirintā, un sajūtieties kā citā, pasakainā pasaulē.

9.Kalifornijas gleznainais okeāna ceļš, ASV. Fantastiski skati, klintis, pret kurām sitas varenie okeāna viļņi.

10.Kerala Indijā. Dodieties romantiskā ceļojumā pa iekšzemes kanālu sistēmu Keralai raksturīgajā laivā-mājā, vērojot tropu dabas brīnumus un vietējo dzīves ainiņas.

11.Butāna. Šī Himalaju pērle, kas tikai nesen atvērusi durvis ieceļotājiem no ārpasaules, ir kā malks tīra gaisa, neviltotas sirsnība un dievišķas dabas varenības.

12.Slovēnija. Izbaudiet kalnus, ezerus, foreļu pilnās kalnu upes, skaistās pilsētiņas, vasaru tās pilnbriedā.

 13.Hamiltonas sala Austrālijā. Lielisks klimats visu gadu, un satriecoši saullēkti un saulrieti.

14.Jukatanas pussala Meksikā. Izziniet kultūras mantojumu, un izbaudiet lieliskās pludmales un peldes neparastajos karsta veidojumos – cenotēs.

15.Noišvānšteinas pils Vācijā. Gleznainā vietā Alpu kalnos tā snauž, gluži kā no brāļu Grimmu pasakām izcelta, par pasaku karali dēvētā sapņotāja, prātā nedaudz pavieglā karaļa Ludviga lolojums, Disnejlendas pils iedvesmas avots.

16.Riodežaneiro Brazīlijā. Svelmainā, trakā un neaizmirstamā .. dodaties izbraucienā ar vagoniņu uz Cukira galvas kalnu un izbaudiet iespaidīgo pilsētas kopskatu no augšas.

17.Jukkasjervi Zviedrijā. Sniega baltumā slīkstošie mazie ciematiņi nekurienes vidū rada gluži sirreālu sajūtu .. it kā jūs būtu vieni paši baltā, baltā pasaulē.

Izklausās jauki, vai ne? Varbūt kādu no tiem iekļaut savos nākamajos ceļojumu plānos ? Daudzi nemaz nav tik tālu!


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Itālijas ezeru burvība Latvia Tours
Itālijas ezeru reģiona skaistums, brīnišķīgs klimats, svētvietu noslēpumainība iespaidīgās vietās, ir tikai daži no šī neaizmirstamā maršruta | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Aplūko idejas brīvdienām Rēzeknē! Rēzeknes pilsētas TIC
Trūkst ideju brīvdienām? Ieskaties mūsu 2 dienu piedāvājumā un izvēlies sev tīkamo! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.11407495sec.