Jūsu nākamajam ceļojumam – pasaules neparastākie hosteļi

Reiz hosteļus uzskatīja par maigi sakot, pieticīgām naktsmītnēm, kas bieži vien saistījās ar netīrību, smakām, piespiedu tuvību ar neciešamiem kaimiņiem, skaļu uzdzīvi un narkotiku klātbūtni, un kuru vienīgā priekšrocība ir to lētums. Kārtīgi cilvēki hosteļiem meta līkumu. Daļa taisnības šajos apgalvojumos, iespējams, ir joprojām, tomēr arī šeit viss plūst un mainās.

Interneta laikmets devis mums iespēju neticami operatīvi apmainīties ar milzu informācijas apjomiem. Arī hosteļu viesu atsauksmes un kritiķu vērtējumi aplido pasauli zibenīgā ātrumā, kas ir licis arī naktsmītņu saimniekiem paaugstināt savus kvalitātes standartus. Par nakšņošanu tīrā, ērtā istabā vairs nav obligāti jāšķiras no simtiem dolāru vai eiro. Tāpat augošā konkurence likusi hosteļu saimniekiem likt lietā savus radošos prātus, lai izveidotu ko īpašāku par vienkārši iespēju pārlaist nakti.

Portāla Escapehere.com eksperti ir atraduši 12 unikālus hosteļus visā pasaulē, kur par samērīgu cenu iespējams gūt patiesi neaizmirstamu piedzīvojumu. Šoreiz iepazīstinām ar pirmajiem trim.  

Vecā Plovdiva  (Bulgārija)

Šajā Plovdivas pilsētas senajā centrā dislocētajā, vēsturiskā ēkā iekārtotajā naktsmītnē stils ir izturēts no A līdz Z – gandrīz visas mēbeles ir antīkas, dekori pieskaņoti .. Vieta patiesi uzbur "veco, labo laiku" atmosfēru, tai pat laikā piedāvājot viesiem visas moderno laiku ērtības, ieskaitot bezmaksas brokastis, Wi-Fi un autostāvvietu; saimnieki arī organizē ekskursijas.

Davsonas Upes hostelis (Jukona, Kanāda)

Tos, kuriem sirds velk un ziemeļiem, un tuvāks šķiet skarbi autentiskais romantikas veids, varētu aicināt uz Kanādas ziemeļiem, Jukonas pilsētu, kur atrodams šajā valstī vistālāk ziemeļos esošais hostelis. Bet turp jādodas tikai patiesiem izaicinājumu cienītājiem, jo komfortu negaidiet – skaistā vietā Jukonas upes krastā novietotā autentiskā stila naktsmītne nav pievienota pilsētas elektrotīklam un ūdensapgādes sistēmai, viesi ir spiesti dzīvot tieši tā, kā tas bija Zelta drudža laikos. Nekādu tehnoloģiju, nekādas mūsdienu komforta zonas – atmodiniet sevī īstu piedzīvojumu mednieku!

Kapsulu hostelis Ryokan (Kioto, Japāna)

Īsteni tradicionālā japāņu stilā ieturētā "kapsulu" naktsmītne ir simbols japāņu minimālismam un efektivitātei visās lietās. Katram viesim ir sava kapsula, kur pieejams lielformāta TV ekrāns. Ir pieejama arī kopīga atpūtas telpa. Kapsulas ir patiešām miniatūras – varbūt nav pārāk ērti, bet reizi mūžā ko tādu ir vērts piedzīvot. Turklāt bonusā saņemsiet arī japāņu kultūras devu – katru dienu notiek tradicionāla kimono uzlaikošanas pasākumi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 30.04.2024 ĒĢIPTE tikai no 339 EUR/personai! Latvia Tours
Kamēr ziema aiz loga vēl mēģina izspēlēt aprīļa jokus, aicinām siltā piedzīvojumā uz saulaino Hurgadu vai Šarmelšeihu! | Skatīt vairāk
no 339 EUR
Plāno kāzas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Iedvesmojies populārākajām laulību slēgšanas vietām Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
Sala ar unikālu skaistumu! Latvia Tours
Korfu pludmales ir vienas no labākajām un tīrākajām, aptuveni 30 no tām piešķirts Zilais karogs. | Skatīt vairāk
no 469.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.38305306sec.