Piecas vietas, kur izdzīvot pārdrošākos bērnības sapņus

Bērnībā un agras jaunības gados mūsu sapņi un mērķi ir diži, krāšņi, fascinējoši – mēs iztēlojamies, ka kļūsim slavenas rokzvaigznes, cīnīsimies kā japāņu ninzjas vai glābsim pasauli kā Džeimss Bonds. Mēs ticam, ka viss ir iespējams. Diemžēl, gadiem ejot, mēs kļūstam arvien racionālāki un piezemētāki, un naivie bērnības sapņi kaut kur pamazām izplēn. Tomēr, mēs dzīvojam laikmetā, kad patiešām ir iespējams gandrīz viss – arī jau pieaugušā vecumā izdzīvot bērnības sapņus. Par to ir parūpējušies atjautīgi tūrisma pakalpojumu sniedzēji.

Peldi kā mazā nāriņa Havaju salās!

Havaju salu tūrisma kompānija Sea Through Sea piedāvā lielajām mazajām meitenēm (bet arī puiši ir laipni aicināti) nedēļas garumā iejusties mazās nāriņas Arielas ādā. Viesi tiek ietērpi atbilstošos kostīmos, nodrošināti ar rekvizītiem un fotografēti balto smilšu pludmalēs, koraļļu rifos un vulkāniskās lavas alās. Paredzētas arī trīs zemūdens foto sesijas. Klientiem ir iespēja pēc sirds patikas vērot un iepazīt krāšņo zemūdens pasauli – tropiski krāsainās zivis, bruņurupučus, mata rajas un delfīnus; ja paveiksies, arī vaļus. Programmai ir arī izglītojošā daļa par savvaļas zemūdens pasauli un tās sargāšanu.

Kļūsti par gladiatoru Itālijā!

Savukārt tie mazie zēni, kas bērnībā sajūsminājušies par Rasela Krova Gladiatoru, tagad var izdzīvot līdzīgu pieredzi, piesakoties Romas Gladiatoru skolā. Nodarbības sastāv no teorētiskās daļas – ekskursijas senās Romas vēstures labirintos, un praktiskās – seno cīņu mākslu apgūšanas. Noslēgumā būs iespēja ar koka zobeniem izspēlēt īstu cīniņu.

Apgūsti nindzju gudrības Japānā!   

Ja vēlies saprast un izjust, ko nozīmē būt japāņu nindzjai, laipni aicināts uz Tokijas Nindzju Piedzīvojumu. Pieredze sākas ar meditācijas sesiju, tad jūs ieģērbs tradicionālā kostīmā un jūs apgūsiet kuji-kiri jeb 9 tradicionālo roku žestu sēriju, kas palīdz atmodināt jūsu maņas un gara spēku. Pēc treniņa būs iepazīšanās ar autentiskiem nindzju ieročiem, tempļu un tematisku muzeju apmeklējumi. Ja pēc tā gribat apmācību turpināt, iespējams arī piedalīties Nindzja Dojo kursā, kur jau varēs apgūt specifiskas elpošanas un kustību tehnikas, un iemācīties apieties ar nindzju ieročiem -  zobeniem, šautriņām un zvaigznēm.   

Lido kā Džeimss Bonds Floridā!

Vēlies izmēģināt lidojumu ar ICON A5, divvietīgu lidaparātu-amfībiju, kas izskatās tieši kā no slavenajām Bonda filmām? Tad jādodas uz Tampu, Floridā, ASV, kur šāda iespēja ir. Šis lidaparāts konstruēts, ņemot vērā to, ka pilots arī būt bez priekšzināšanām – tā vadība ir tik vienkārša, ka to var pilnībā apgūt mazāk kā 30 stundu laikā.

Ļauj vaļu savai iekšējai rokzvaigznei Ostinā!

Tavs sapnis kļūt par rokmūziķi bija lemts neveiksmei? Neskumsti, tev vēl ir iespēja uz brīdi par tādu kļūt! Ostinā, Teksasas štatā ASV, kas dēvēta arī par pasaules mūzikas galvaspilsētu, tiek piedāvāts Ģitāras Rokzvaignes piedzīvojums. Tas ietver ģitāras spēles nodarbību vietējā mūziķa vadībā uz hoteļa jumta terases, VIP ieeju leģendārajos blūza klubos, un iespēju uzstāties kādā no Ostinas ievērojamajiem mūzikas notikumiem, un, protams, ģitāras īri.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Klasiskās indiešu dejas koncerts Valmieras TIC
6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā. | Skatīt vairāk
10 EUR
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16728806sec.