Iepazīsti pāri, kas apceļo pasauli jahtā, tajā pavadot lielāko daļu savas ikdienas (VIDEO)

Iepazīsties ar diviem jauniem austrāliešiem - pāri Elainu un Railiju, kuri savu ikdienu pavada jahtā ar nosaukumu "La Vagabonde". Un nevis vienkārši sēžot, krastmalā pietauvotā jahtā, bet gan ceļojot apkārt pa pasauli ar to.

Stāsts iesākās ar diviem svešiniekiem, no kuriem viens (Railijs) nopirka jahtu un bija gatavs viens doties ceļot pa pasaules okeāniem un jūrām, kamēr vien spētu to finansiāli atļauties. Tad viņš satika Elainu, kura šo plānu uzskatīja par gana pievilcīgu, lai viņam pievienotos un viņi sāka savu ceļojumu kopā. Atrodoties nost no sabiedrības uz bieži pat nedēļām, abi jaunieši satuvojās un kļuva par pāri.

Šobrīd pāris ir nobraucis vairāk nekā 30 tūkstošus jūras jūdžu (gandrīz 60 tūkstošus kilometrus) cauri Vidusjūrai, Atlantijas okeānam, Karību jūrai, Panamas kanālam un Klusajam okeānam. Pārim ir gan labās dienas, gan sliktās - īpaši tad, kad jūrā jāpavada ilgāks laiks un uznāk negatīvās emocijas, taču viņi to visu filmē un dokumentē, lai parādītu savu ikdienu sekotājiem. Un tieši tas arī ir veids, kā viņi finansē savu ceļojumu - no video veidošanas. Lai arī sākumā video tika filmēti draugiem un ģimenei, tie iemantojuši plašu popularitāti un atbalstu no svešiem cilvēkiem. Šobrīd pārim ir vairāk nekā 300 tūkstošu kanāla sekotāju portālā "Youtube" un viņu veidotie video ir apskatīti vairāk nekā 40 miljonus reižu. Tāpat vairāk nekā 1500 cilvēki ir izvēlējušies katru pāra veidoto jauno video atbalstīt ar ziedojumu 1-50 dolāru apmērā.

Jauno cilvēku ceļojums ir ieguvis lielu popularitāti pasaulē, īpaši Austrālijā, kur viņi uzstājušies vairākos TV šovos. Tāpat nesen kāda Eiropas jahtu kompānija piedāvāja pārim "pa lēto" iegādāties aptuveni miljona eiro vērtu jahtu.


Piedāvājam iepazīties ar ceļojošo pāri un rakstam pievienojam ceļotāju dienasgrāmatas pirmo epizodi (kas uzņemta vēl 2014.gadā). Lai aplūkotu jaunākus video, droši apmeklē viņu Youtube kanālu "Sailing La Vagabonde" ("Kuģojot La Vagabondē") vai viņu mājaslapu.



KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Ekskursija Valmieras novadā Valmieras TIC
5.maijā aicinām atklāt Valmieras novada stāstus pirmajā no Lielās Valmieras novada autobusu ekskursijām - "Uz saldējuma galvaspilsētu" Rūjienas pusē! | Skatīt vairāk
35 EUR
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 20.04.2024 Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.01065707sec.