Sešas no bīstamākajām pasaules vietām, kur tūristi riskē ar savām dzīvībām, lai tās apmeklētu

Ceļotājus bieži pievelk interesantas un bīstamas vietas. Vai tā ir kalna spice vai ūdenskritums, bieži vien ceļotāji riskē ar savu dzīvību un veselību, lai nokļūtu kādā "interesantākā" vietā. Ja esi adrenalīna un ceļošanas entuziasms, tad šīs noteikti ir vietas, kuras jāapmeklē!

Kjeragboltenas akmens Norvēģijā

Šis akmens, kurš regulāri parādās arī latviešu bilžu galerijās, atrodas Norvēģijā un ir "iestrēdzis" starp diviem milzīgiem kalna bluķiem. Tas gandrīz metru karājas gaisā un tu noteikti nevēlēsies atrasties uz tā, kad tas kritīs lejā! Tomēr tas neattur cilvēkus no kāpšanas, pat lēkāšanas pa to, lai uzņemtu iespaidīgas bildes.

Foto: https://www.visitnorway.com

Trifta tilts, Šveicē

Šis tilts atrodas Šveices alpos. Tas ir aptuveni 100 metru augstumā un 170 metru garš. Tomēr neskatoties uz to, tas ir tikai pāris pēdu plats. Neiesakām uz tilta kāpt tiem, kas baidās no augstuma!

Foto: http://www.myswitzerland.com

Caminito del Rey taka, Spānijā

Šī taka tiek uzskatīta par bīstamāko pārgājienu taku pasaulē. Tajā notikuši daudzi nelaimes gadījumi, kas arī ir viens no iemesliem, kāpēc tā piesaista ļoti daudz cilvēku. Nelaimes gadījumi bija iemesls takas slēgšanai uz ilgāku laiku, taču to atjaunoja, uzlabojot drošību un pirms diviem gadiem atklāja atkārtoti. Ja esi pastaigu mīļotājs, tad šie skati noteikti būs tā vērti.

Foto: http://www.caminitodelrey.info

Velna baseins, Zambijā

Vairāku tūkstošu gadu garumā notiekot regulāriem nogruvumiem un zemes kustībām, pie Zambezi upes ūdenskrituma izveidojies tāds kā baseins. Sausākajos gada mēnešos (kad ūdens līmenis un straume ir mazāka) ir iespējams aizstaigāt līdz pat ūdenskrituma malai.

Foto: http://www.zambiatourism.com

Mohera klintis, Īrijā

Šajās klintīs izveidota viena no bīstamākajam un šausminošākajām velosipēda trasēm pasaulē. Šī trase ir tikai metru plata un tā turpina doties lejup.

Foto: http://www.ireland.com

Huašana kalns, Ķīnā

Lai arī kalns ir populārs starp kalnā kāpējiem, tas arī ir viens no bīstamākajiem. Kalns piesaista daudz tūristu, kuri dodas sacensībā ar kalnu. Kāpiens augšup sastāv no daudzām teju vertikālām kāpnēm, kas izcirstas akmenī, kā arī šaurām un nedrošām laipiņām, kas piestiprinātas pie kalna.

Foto: https://pixabay.com/

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀  Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 539.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.23109603sec.