Svarīgi darījumi un ekskluzīva atpūta - labākie konferenču centri pasaulē

Mūsdienu biznesa pasaulē, kur viedtālruņu un Wi-Fi klātbūtne ir teju obligāta it visur, cilvēki ir tuvu tam, ka atrodas aktīvā darba apritē 24 stundas diennaktī. Sevišķi saspringts dienas ritms mēdz būt, atrodoties darījumu braucienos. Tomēr arvien jūtamāk  sevi piesaka arī cita tendence – pārliecība, ka produktīvs darbs  jālīdzsvaro ar citām dzīves jomām, arī darījumu braucienos jārod iespēja atpūsties un gūt prieku. Augstu vērtētais dzīves stila ceļvedis GAYOT, kas jau 45 gadus nenogurstoši meklē un saviem klientiem iesaka labākās vietas un lietas pasaulē, ir izveidojis sarakstu ar viņuprāt desmit pasaulē labākajiem konferenču centriem, kur abas šīs lietas – pasākumiem nepieciešamās telpas, aprīkojums un serviss, un kvalitatīvas atpūtas un apkārtējās vides izbaudīšanas iespēja, ir līdzsvarā.  

Aspen Meadows Resort, Kolorādo, ASV

Šis luksusa klases centrs ekskluzīvajā Aspenas kalnu kūrortā ir uzņēmis paša augstākā līmeņa viesus, pasaules ietekmīgākās personas  – valstu līderus, diplomātus, politiķus, biznesa magnātus, ieskaitot bijušo ASV prezidentu Bilu Klintonu un Viņa Svētību Dalailamu. Satriecoši skaistā kalnu ainava apkārt, ekskluzīvais Bauhaus stila dizains, nevainojamais profesionālais serviss , 14 atsevišķas konferenču zāles, pašas modernākās tehnoloģijas – tas viss padara šo vietu par tik īpašu, ka šeit tiek pieņemti visai pasaulei nozīmīgi lēmumi.

Centara Grand & Bangkok Convention Centre, Bangkoka, Taizeme

Šis dzīvīgās un haotiskās Bangkokas pašā sirdī, centrālajā biznesa rajonā izvietotais modernais  biznesa un konferenču centrs piedāvā tieši to, kas vajadzīgs aizņemtiem darījumu cilvēkiem. Biznesa centrā ir luksusa viesnīca ar 505 numuriņiem, un arī īpaši ekskluzīviem apartamentiem, 17 konferenču un sapulču telpas un pasākumu zāle, kas var uzņemt līdz pat 7000 kokteiļu ballītes viesu.  Relaksācijai pieejams plašs sporta centrs , divi āra tenisa korti, baseins uz debesskrāpja jumta, septiņi ekskluzīvi restorāni un satriecošs skats uz pilsētu no jumta terases.

Emirates Palace Abu Dhabi,  AAE

Runājot par Emirātiem ir skaidrs, ka viņiem viss ir vis .. vis .. vis .. lielākais, vērienīgākais, dārgākais, ekskluzīvākais, satriecošākais … Arī multifunkcionālais centrs Emirates Palace Abu Dhabi nav izņēmums.  Auditorija ar 1100 vietām, balles zāle 2400 viesiem, iespēja sarīkot brīvdabas koncertu 20 tūkstošiem klausītāju, zeltā un marmorā darinātas atpūtas telpas  – tas ir tikai sākums. Ja neesat aizņemts, slēdzot darījumus kādā no 42 sapulču telpām, tad tiekat laipni aicināts izbaudīt kādu no daudzajiem gardēžu restorānu vai SPA piedāvājumiem.  Un kā punkts uz “i” centra ekskluzīvajā piedāvājumā ir balto smilšu pludmale un luksusa jahtu osta.

The Gleneagles Hotel, Skotija

Ja meklējat vietu gaumīgam, izsmalcinātam korporatīvajam pasākumam, tad šī būtu laba izvēle. Šis tipiskā skotu muižnieku lauku īpašumā izvietotais konferenču centrs ne vien piedāvā visas lietišķiem pasākumiem nepieciešamās telpas un pakalpojumus, bet ir arī pasaules klases golfa kūrorts, kas dod iespēju darījumu pārrunas apvienot ar šo eleganto spēli. Prinča Edvarda laika stilā iekārtotā balles zāle izsmalcinātās svinībās var uzņemt 300 viesu, bet pasākumus ar īpašu šarmu var organizēt arī vēsturiskajos vīna pgrabos. Gleneagles īpašums ir uzņēmis daudzus augstas raudzes viesus, ieskaitot golfa pasaules prestižākās sacensības  – The Ryders  Cup, un G8 samita dalībniekus, tā ka nav šaubu – šeit zina, kā apmierināt pašas ekskluzīvākās vēlmes.

Four Seasons Hotel, Hongkonga

Four Seasons vārds biznesa pasaulē asociējas ar visaugstākajiem kvalitātes standartiem, un elegances piesitienu it visā – sākot ar apkārtējo ainavu, un beidzot ar šokolādīti viesnīcas numuriņā. Tas attiecas arī uz Four Seasons centru starptautiskajā finanšu centrā Hongkongā. Centra koncepcija un iekārtojums veidoti pēc labākajiem “Austrumi satiek Rietumus” paraugiem. Centrs piedāvā pasākumu telpas, visu nepieciešamo tehnisko atbalstu un pakalpojumiem, kā arī viesiem ļauj justies kā VIP personām. Šeit ir padomāts par visu, ieskaitot gardas franču un kantoniešu stila maltītes, augstākā labuma vīnu un šokolādi numuriņos, un ekskursiju programmu pavadošajām personām.  

GAYOT pasaules labāko konferenču centru desmitniekā iekļuvuši arī itāļu pils stilā iekārtotais Lotte New York Palce Ņujorkā, vēsturiskais un ļoti iecienītais Fairmont Hotel Sanfrancisko, 18.gadsimta īpašumā tradicionālā angļu stilā iekārtotais šarmantais The Grove golfa kūrorts Londonas pievārtē, futūristiskā stilā iekārtotais Ritz-Carlton debesskrāpis Losandželosā un Shearton Viesnīcu un konferenču centrs Ankarā, Turcijā.  


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.20059609sec.