Itālijā par brīvu atdod pilis!

Un nē, tas nav joks! Itālija patiešām ir izvēlējusies atdot kopumā 103 ēkas, pārsvarā pilis un vēsturiskas ēkas (muižas, villas u.c.) tiem investoriem, kuri ir gatavi šīs ēkas atjaunot un attīstīt.

Tiem, kuri savā īpašumā vienmēr ir vēlējušies iegūt kādu pili vai muižu, šī ir lieliska iespēja, taču jārēķinās ar to, ka tev jāatbilst noteiktiem kritērijiem. Pirmkārt, ir jābūt gana daudz finanšu resursiem, lai objektu varētu atjaunot un uzturēt. Tāpat jābūt plāniem so objektu izmantot tādā veidā, lai tas piesaistītu tūrismu reģionam un beigu beigās – pozitīvi ietekmētu apkārtnes ekonomisko izaugsmi. Kā piemēri ir viesnīcas, restorāni, veikali, SPA vai kaut luksusa villas. Šajā gadījumā īpaši tiek tēmēts uz jaunajiem uzņēmējiem – cilvēkiem zem 40 gadiem. Iecerēts ir, ka šīs ēkas pārņems startapi un dažādi jaunuzņēmumi.

Iecerēts, ka esošos "graustus" pārveidojot šāda veida tūrisma objektos, tūrisms pārvirzīsies no esošajiem centriem – Venēcijas, Toskānas apgabala, kā arī Milānas uz arī nostākām vietām Itālijā. Īpaši tiek cerēts uz tādu tūristu piesaisti kā velobraucēji, pārgājienos gājēji, kā arī klejotāji – kuriem nav nepieciešamas lielas pilsētas, klubi un veikali, bet gan vienkārši jauka vieta ar sakārtotu infrastruktūru, kur atpūsties pēc dienas.

Kā jau iecerēts, piedāvājums un ēkas jau šobrīd ir izraisījušas plašu interesi. Tomēr lielāku interesi šobrīd potenciālie uzņēmēji izrāda par vietām, kuras ir tuvāk jau esošajiem tūrisma punktiem.

Ja arī tu vēlies savus resursus investēt Itālijā, pretī tam iegūstot iespēju saimniekot pat īstā pilī, tev jāaizpilda pieteikums, kurā detalizēti izskaidroti tavi plāni, kas saistīti ar vēlamo būvi. Tie, kuru pietiekumi un plāni tiks atzīti par atbilstošākajiem, iegūs 9 gadu ilgas īpašumtiesības uz objektu, ar iespēju pagarināt šo līgumu uz vēl 9 gadiem. Savukārt, ja potenciālais investors būs gatavs ieguldīt īpaši lielus resursus un plānus, iespējams iegūt īpašumtiesības arī pat uz 50 gadiem.

Pieteikumus iespējams iesūtīt līdz pat 26.jūnijam, taču Itālijā šādi plānots "tikt vaļā" vismaz no vēl 200 citiem objektiem – tā ka nepieciešams tikai labs plāns un nauda – un tev būs pašam sava pils!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.04963112sec.