Futbola fanu gids Mančestrā – vietas, kurām nevar paiet garām

Mančestra, pilsēta Anglijas ziemeļrietumos, daudziem cilvēkiem asociējas tieši ar tās pasaulslaveno futbola komandu – "Mančestras United". Pavisam iespējams tieši šis faktors lielu daļu tūristu mudina apskatīt šo pilsētu. Ja arī tavā plānā ir apmeklēt Mančestru, tad noteikti, lai sajustu futbola kaislību auru, kas šeit valda gadu gadiem, apskati Nacionālo futbola muzeju, izmanto iespēju doties ekskursijā pa komandas māju stadionu – "Old Trafford" un ne tikai.

"Hotel Football" – vispiemērotākā viesnīca futbola faniem

"Mančestras United" futbola kluba karstākie līdzjutēji noteikti būs sajūsmā savu ceļojuma laiku Mančestrā pavadīt viesnīcā kopā ar daudziem citiem šī kluba atbalstītājiem. Īpaši pacilājoši tas varētu būt, ja uz šo pilsētu ir ieradušies tieši, lai klātienē justu līdzi savai komandai, jo spēlē gūtās emocijas te nenoplaks ne uz brīdi.

Protams, ja arī pats neapmeklēsi "Mančestras United" spēli, to kopā fanu pulkā varēsi skatīties vienā no viesnīcas stāviem, kur telpa īpaši pielāgota futbola spēļu translācijām.

Vairāk informācijas par šo viesnīcu lasi šeit: hotelfootball.com

Nacionālais futbola muzejs

Šī trijstūra formas ēka ar stiklotām sienām ir piecu stāvu augstumā un tur tiek glabātas daudzas vēstures vērtības par futbola attīstību, svarīgākajiem notikumiem, spēlētājiem un daudz kas cits. Tāpat var iegādāties kādu piemiņas lietu veikalā, kas arī atrodas muzeja ēkā vai arī, atpūšoties, iemalkot kafiju turpat esošajā kafejnīcā.

Muzeja ēkā atrodas arī radio telpa, kur var noklausīties teju leģendārus futbola komentēšanas ierakstus no BBC arhīva. Īsti futbola spēles cienītāji to patiesi novērtēs, kavējoties spilgtās atmiņās no sen izdzīvotiem spēļu mačiem.

Tāpat šeit apskatāma izstāde, kas veltīta 1966. gadā notikušā FIFA Pasaules kausa izcīņai. 1966. gads ir zīmīgs, jo tad FIFA Pasaules kauss pirmo reizi norisinājās Anglijā.Turklāt Anglijas izlase šajā leģendārajā gadā pirmo reizi arī kļuva par Pasaules čempioniem.

Vairāk informācijas par šo muzeju lasi šeit: nationalfootballmuseum.com

Maltīte ar ievērojamu skatu uz Mančestru

"Selfridges & Co" universālveikals, kas celts 1996. gadā, ir kā apliecinājums Mančestras kā pilsētas elastībai. Šajā universālveikalā pilsētas viesi varēs gan doties nesteidzīgā iepirkšanās tūrē, gan relaksēties, malkojot labu šampanieti ar skatu uz Mančestras ielām un parkiem. Tā augšējā stāvā atrodas "San carlo Bottega" – restorāns, kas ir lieliska apstāšanās vieta, lai ieturētu maltīti pirms dodas tālāk pilsētas apskatē.

"Old Trafford" – "Mančestras United" mājvieta

Visi šī stadiona darbinieki ir kaislīgi Mančestras United futbola kluba fani. Interesentiem, kuri grib ielūkoties dziļāk aiz šī stadiona sienām, tiek aicināti doties ekskursijās pa to zinošu gidu vadībā. Cilvēkiem ekskursijas laikā izrāda gan spēlētāju ģērbtuves, gan preses telpu, gan var iejusties spēlētāju lomā un doties caur tuneli, kas tālāk ved uz spēles laukumu un iztēloties kaut nedaudz no tām sajūtām, ko pirms spēles izjūt katrs no spēlētājiem.

Vairāk informācijas par 2017.gada Eiropas Līgas uzvarētājiem, lasi viņu mājaslapā: http://www.manutd.com/

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss ! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Itālijas ezeru burvība Latvia Tours
Itālijas ezeru reģiona skaistums, brīnišķīgs klimats, svētvietu noslēpumainība iespaidīgās vietās, ir tikai daži no šī neaizmirstamā maršruta | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 20.04.2024 Rīgas Motormuzejam 35 Motormuzejs
Par godu Rīgas Motormuzeja 35 gadu jubilejai aicinām uz ieskandināšanas svinībām 20. aprīlī. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.91457486sec.