Viesnīcas ar miljonu vērtiem skatiem pa to numuriņu logiem - 1.daļa

Viesnīcas dažādās pasaules malās katra spēj savaldzināt ar ko tikai tai īpašu un unikālu, tomēr starp šīm apkopotajām viesnīcām ir kas kopīgs – no viesu numuriņiem paveras neaizmirstami skati!

Tie klientiem ļauj sajusties gluži kā paradīzē – atrasties vairākus metrus virs citām ēkām un baudīt kā saule vakaros pazūd starp to jumtiem vai apbrīnot kā tā atmirdz Karību jūras dzidrajos ūdeņos. Viss tas ir iespējams, ja dosies uz kādu no šīm luksus viesnīcām!

"Vulcano House", Havaju salas

Šī viesnīca atrodas unikālā vietā – Havaju vulkānu nacionālā parka teritorijā. Tas jau vien liek secināt, ka tādus skatus, kādi paveras no "Vulcano House" logiem, nekur citur vairs, visticamāk, neredzēsi. Vēl aizraujošāk var šķist tas, ka viesnīcā esošajā restorānā "Rim" var gan nobaudīt reģiona tradicionālos ēdienus, gan vienlaicīgi raudzīties uz vulkāna "Halema’uma’u" krāteri.

Foto: Hawaii Vulcano House

"Hilton Chicago", Čikāga

Mičiganas avēnijā, Čikāgā, atrodas kāda iespaidīga daudzstāvu celtne – "Hilton Chicago" viesnīca. Noīrējot numuriņu kādā no viesnīcas augstākajiem stāviem, varēsiet apbrīnot Čikāgu visā tā skaistumā un krāšņumā!

Katrs viesnīcas numurs ir 700 kvadrātmetrus liels, tur atrodas arī ēdamgalds astoņām personām, neliels bāriņš, plaša dzīvojamā istaba ar kamīnu aiz stiklotas sienas un, protams, lieli logi ar skatu uz Čikāgu.

Foto: Hunter Y./Yelp

"Hotel Indigo", Ņujorka

"Hotel Indigo" ir viesnīca ar skatu uz Manhetenu – luksus numuriņos pat var apbrīnot visu tās panorāmu 360 grādu leņķī.

Ir pieejami arī citi unikāli luksus numuriņi viesnīcas 25. un 26. stāvā, kas ir aptuveni 610 kvadrātmetru lielumā, ar divām guļamistabām, plašiem logiem, kas sniedzas no griestiem līdz pat grīdai, un veselām trijām terasēm, lai pilnībā izbaudītu elpu aizraujošos skatus.

Foto: Foursquare

"Metropole Monte-Carlo", Monako

No viesnīcas "Metropole Monte-Carlo" logiem var aplūkot visas spožākās Monako pērles, tostarp "Golden Square" laukumu. Tāpat iespējams nesteidzīgi laiskoties plašajā numuriņā ar medus krāsas parketu un izbaudīt skatu uz Vidusjūru... Luksus atpūtas sajūtu sniegs arī tādas nianses numuriņa noformējumā kā marmora vannasistabas, plašas telpas maigos pasteļtoņos un skaistas lustras pie griestiem.

Foto: Metropole

"Grand Hyatt Baha Mar", Bahamas

Viesnīcas "Grand Hyatt Baha Mar"  klienti var atpūsties un gūt veldzējumu no pasakaini skaistās apkārtnes, pat neizejot no sava numuriņa, jo no balkona, katram viesim paveras skats uz Karību jūru! Karību jūras tirkīzzilais, saulē mirdzošais ūdens spēs savaldzināt jebkuru!

Tāpat acīm paveras arī skats uz viesnīcas teritorijā esošo baseina strūklaku, ko izdaiļo dažādas video projekcijas un gaismu elementi.

Foto: Hyatt

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Pārgājienu seriāls "Izpēdo Dienvidkurzemi" Liepājas reģiona TIB
“Izpēdo Dienvidkurzemi” ir aizraujošs pārgājienu seriāls, kas piedāvā neaizmirstamu piedzīvojumu un brīnišķīgu laika pavadīšanu svaigā | Skatīt vairāk
Atlaide auto nomai Bahreinā Europcar
Persijas līča debeszilajos ūdeņos atrodas apslēpts dārgakmens, kas gaida izpēti — Bahreina. Nepalaid garām, rezervē tūlīt un saņem 20% atlaidi. | Skatīt vairāk
Larnaka, Kipra. Aviobiļetes Estravel Latvia
Lidojums Rīga - Larnaka - Rīga // 1 x nedēļā // 7 naktis Kiprā // Pēdējā brīža cenas meklējiet ŠEIT | Skatīt vairāk
no 199 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 30.04.2024 Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.21687889sec.