Kā austrāļu pāris ceļojot un «blogojot» par to, kļuva par miljonāriem...

Kāds pāris no Austrālijas – skolotāja un profesionāls sportists – īstenoja sapni kopā ceļot un iepazīt plašo pasauli. Turklāt šobrīd viņi to dara, nevis divatā, bet kopā ar divām meitām! Tomēr ceļš pretī sapņu darbam nebija no vieglajiem – piedzīvojot finansiālas krīzes un neizdošanos – Keza un Kregs Meikpīsi (Caz and Crag Makepeace), bloga "Y Travel" radītāji, spēja piecelties no gūtajām neveiksmēm un piepildīt sapņus!

Skolotājas un sportista ienākumi nebija tik lieli, lai pāris varētu bez raizēm doties ceļojumos tik bieži, cik viņi vēlējās. Viņi ilgu laiku meklēja iespējamos modeļus veiksmīgam biznesam, ceļā sastopoties ar grūtībām un pašu atklāsmēm par to, kā vēlas gūt ienākumus.

Bez neveiksmēm neiztikt

Ieguldot lielas naudas summas biznesā, kas nenesa cerētos rezultātus, pāris iekļuva arvien dziļākos un dziļākos parādos, savu dzīvi pielīdzinot teju murgam! Tomēr par spīti visam viņi nepadevās – jaunā ģimene prata dzīves neveiksmes pārvērst mācībās un, gūstot pieredzi, kļūdas labot.

Pāris saprata, ka patiesībā visu laiku bija meklējuši finansējumu saviem piedzīvojumu ceļojumiem un neiedomājās šo kaislību izmantot biznesā un gūt ienākumus darot tieši to, ko mīl!

Kad zaudēt vairs nav ko

Visbeidzot 2010. gadā dienasgaismu ieraudzīja ģimenes ceļojumu blogs "Y Travel". Attīstīt šo biznesa ideju un veidot uzticamu un atpazīstamu zīmolu, pārim tobrīd ļoti palīdzēja tas, ka blogošana nebija tik populāra kāda tā ir šobrīd.

Turpmāko septiņu gadu laikā ģimene izveidoja stabilu biznesa modeli, lasītājus piesaistot ar bloga uzstādījumu un devīzi – tas noderēs ikvienam! Vecāki kopā ar divām meitām ceļoja gan pa Austrāliju, gan arī devās tālāk pāri robežām uz Eiropu, un pierakstot gūtos iespaidus un ieteikumus citām ceļotāju ģimenēm, iemantoja daudzu lasītāju sirdis! Blogā var lasīt, piemēram, padomus, ja ar gados jaunu mazuli ir jālido ar lidmašīnu, ko apskatīties dažādās pasaules malās, kas vienlaikus izklaidēs kā vecākus, tā bērnus un citu noderīgu informāciju!

Līdzsvars starp lasītāju uzticības veidošanu un naudas pelnīšanu

Protams, uzsākot šādu biznesu, ir jārēķinās, ka peļņa nebūs uzreiz. Piemēram, skolotājas pilna laika darbu varēja pamest vien pēc 18 mēnešiem, kad pāris bija sācis aktīvi darboties savā blogā "Y Travel".

Blogošanu pārvēršot par galveno ienākumu avotu, aptuveni 50% ieņēmumu būs no mārketinga kampaņām un sponsorētiem rakstiem.  Turklāt bloga "Y Travel" īpašnieki papildus ienākumus gūst, pārdodot dažādus e-produktus.

Reizēm ģimene izmanto arī iespēju doties preses braucienus, bet tikai gadījumus, kad patiesi redz tiem perspektīvu. Arī, ar laiku ienākumiem palielinoties, kopš 2014. gada viņi algo četrus darbiniekus, kuri palīdz viņiem vadīt blogu. Šie darbinieki strādā nepilna laika darba laiku, tomēr dod savu artavu bloga uzturēšanā.

Nesen ģimene, kur aug arī meitas, kuras nav vecākas par desmit gadiem, devās braucienā ar automašīnu apkārt Austrālijai, bet tagad – šķērso Amerikas Savienotās Valstis. Šī ceļojuma plānotais ilgums ir trīs gadi un tam ir pat savs nosaukums: "America Unplugged". Ceļojot ar bērniem, pāris ir sapratuši, ka ceļošana ar automašīnu ir izmaksu ziņā izdevīgs variants, tas ir arī praktisks mantu ziņā, jo vienmēr atradīsies vieta kādai jaunai bērnu noskatītai un iemīļotai rotaļlietai!

Un, pateicoties, bloga dažādajai informācijai, valodai, kā tiek pasniegta informācija un citām niansēm, to lasīt izvēlas ne tikai tā mērķauditorija, kas ir ģimenes ar bērniem, bet arī citi, kas visticamāk arī ir bloga veiksmes atslēga!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.19242883sec.