Septiņas vilinošākās pludmales Amerikas Savienotajās Valstīs

Vasaras sezona uzņem apgriezienus un daudzu domas noteikti tā vien aizklīstu pie pludmalēm, kur kājas apsildīt saules sakarsētās smiltīs un atveldzēties dzidrā ūdenī! Tomēr, kamēr Latvijas klimats vēl tikai iesilst vasarai, piedāvājam ielūkoties Amerikas Savienoto Valstu labāko pludmaļu topā!

Siestas pludmale, Florida

Siestas pludmale ir atzīta kā labākā Amerikas Savienoto Valstu pludmalēm! Kā tūristus, tā vietējos šeit priecē ne tikai dzidrais ūdens, kas ir kā radīts peldei, bet arī vienas no smalkākajām un baltākajām smiltīm pasaulē! Iespējams, tāpēc pludmale ir izpelnījusies lielu atzinību no atpūtnieku puses.

Foto: Pixabay.com

Kapalua Bay pludmale, Havaju salas

Smalkas, baltas smiltis rotā pludmali Havaju salās un vilina kā skaistu skatu tvērējus, tā piedzīvojumu meklētājus! Dzidrais ūdens ir pateicīgs snorkelēšanai – šeit varēsi izbaudīt pasakaini skaisto un daudzpusīgo zemūdens pasauli!

Foto: Flickr.com

Greitonas pludmale, Florida

Dzidrs ūdens un smilšu kāpas – šī vieta ir plaši iecienīta kā kempinga vieta. Pat, ja pilsēta ir pavisam netālu no pludmales un sniedz ērtības ceļotājiem, dabas tuvums, acīmredzot, ir būtiskāks!

Foto: Pixabay.com

Krasta apsardzes pludmale, Masačūsetsa

Pludmalei nosaukums dots par godu kādai senai Amerikas Savienoto Valstu Krasta apsardzes stacijai, kas atradās uz kraujas, kas unikāli izveidojusies no ledājiem! Peldēties šeit visticamāk nebūs patīkami ūdens temperatūras dēļ – ūdens vidēji šeit sasilst līdz +21 grādam pēc celsija.

Foto: Flickr.com

Kaladesi sala, Florida

Uz Kaladesi salas ceļotāji var nokļūt ar kanoe laivu, kajaku, pat prāmi, vienlaicīgi izbaudot procesu, ne tikai pašu salas un tās pludmales burvību! Turklāt, izbraucot ar kanoe vai kajaku caur mangrovju audzēm, iespējams gūsiet unikālu pieredzi, vērojot putnu dzīvi - salā atrodami zilie gārņi - un ne tikai!

Foto: Flickr.com

Hapunas pludmale, Havaju salas

Hapunas pludmale ir kā jaunpienācēja labāko Amerikas Savienoto Valstu sarakstā! Tūristi šo pludmali ir iecienījuši, jo tās zilais, dzidrais ūdens ir kā radīts peldēšanai un, protams, niršanai ar akvalangu!

Foto: Flickr.com

Kiavahas sala, Dienvidkarolīna

Piedzīvojumu meklētāji šajā salā var izpriecāties ne tikai, izmantojot atpūtas iespējas uz ūdens, piemēram, izbraucienu ar kajaku, kanoe laivu, bet arī turpat esošajos restorānos izbaudīt šī reģiona tradicionālo garšu!

Foto: Flickr.com

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 21.04.2024 Balle ar grupu “Džentlmeņu špagats” Valmieras TIC
20.aprīlī pl.21.00 aicinām piedzīvot pavasara izjūtas un ļauties dejām Pavasara ballē kopā ar grupu “Džentlmeņu špagats” Kocēnu Kultūras | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Igaunijā Europcar
Vai esi gatavs piedzīvot neaizmirstamas brīvdienas Igaunijā? Tagad ir lieliska iespēja iegūt izdevīgu auto nomas piedāvājumu! | Skatīt vairāk
MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.12178302sec.