Piecas aviokompānijas 2017. gadā atklājušas reisus uz Taizemi

Piecas starptautiskas lidsabiedrības 2017. gadā atklājušas vai vēl grasās atklāt jaunus avioreisus uz Taizemi no Pekinas, Stambulas, Dohas, Singapūras, Maldivijas, Džaipūras  un Tiručirapalli (Indija), ziņo Tourism Authority of Thailand.

Kā uzsver valsts tūrisma nozares vadība, jaunu reisu iedibināšana nostiprinās Taizemes kā globālā aviācijas mezgla statusu.

No 27.marta Thai Airways International īsteno pakalpojumu "Phuketas Ekspresis" – četrus tiešos iknedēļas lidojumus maršrutā Pekina-Phuketa.

Sākot ar 11. augustu, zemo cenu aviokompānija Thai AirAsia organizē reisus ik dienas no Maldivas galvaspilsētas Male uz Bangkoku. Šajā maršrutā aviokompānija izmantos Airbus A320. Tāpat tiek paplašināti reisi pa Taizemi un Indiju maršruta Bangkoka-Džaipūra un Bangkoka-Tiručirapalli ietvaros.

Sākot ar 29. septembri, katrs no tiem darbosies četras reizes nedēļā.

Vēl viens budžeta aviopārvadātājs Jetstar Asia no 2017. gada 3. novembra papildina savu lidojumu skaitu ar četriem iknedēļas reisiem no Singapūras uz  Hatjai. Šajā maršrutā lidos 180vietīgs Airbus A320.

"Šie jaunie reisi dod iespēju pasažieriem paplašināt savu izvēli un ērti tikt no dažādām vietām pasaulē uz jebkuru Taizemes lielpilsētu. Mēs ceram, ka reisu skaita palielinājums uz mūsu valsti pozitīvi ietekmēs ārzemju tūristu plūsmu. Turklāt TAT ar pasaules nozīmīgākajām  aviosabiedrībām parakstījis virkni memorandu par savstarpēju sapratni. Šajos dokumentos ir runa par to, ka jāstiprina sadarbība tūrisma jomā un tūristu plūsmas palielināšanā", tā, komentēdams notikumus,  saka Tourism Authority of Thailand  (TAT) vadītājs Jutasaks Supasorns.

Tā TAT nesen parakstījis memorandu ar EVA Airways Corporation par stratēģijas pilnveidi ASV un Kanādas tūrisma tirgū.

Tāpat karaliste iecerējusi organizēt atpūtu Taizemē kopā ar Etihad Airways Apvienoto Arābu Emirātu, Lielbritānijas, Vācijas, Francijas, Itālijas, Ēgiptes un Kuveitas pilsoņiem.

Savukārt ar Qatar Airways TAT strādās Eiropas, Āfrikas un Tuvo Austrumu tirgū, bet ar Singapore Airlines vēlas piesaistīt tūristus no Singapūras, Austrālijas, Jaunzēlandes un Dienvidafrikas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.94670796sec.