Dziedātāja Madonna pārvākusies uz Lisabonu; daudzi viņai seko

Viena no pasaules mūzikas ikonām - Madonna pārvākusies no Amerikas Savienotajām valstīm uz Eiropu. Jeb konkrētāk - uz Portugāles galvaspilsētu Lisabonu, ziņo ārvalstu mediji. Madonna par savām gaitām Lisabonā arī dalās savos sociālajos tīklos, norādot, ka "Portugāles enerģija ir tik ļoti iedvesmojoša".

Tomēr, lai arī Madonna varētu būt skaļākais vārds, kas nesenā pagātnē pārcēlusies uz dzīvi Portugāles lielpilsētā, viņa nebūt nav vienīgā. Turklāt šobrīd, sekojot Madonnas piemēram, arvien vairāk amerikāņu arī sper šādu soli - un par savu galamērķi izvēlas tieši Lisabonu. Lisabona pēdējos gados ir bijis ļoti populārs galamērķis cilvēkiem, kas meklē jaunu dzīvesvietu - un arī jaunu sākumu. Galvenie iemesli šādam solim ir dzīves kvalitātes līmenis pilsētā, izmaksu līmenis, kā arī tieši tā - jau uz Lisabonu emigrējušo cilvēku skaits.

Lisabona ir ārkārtīgi eiropeiska pilsēta, jo te atrodama gan sena pagātne (akmens mājas, kas izdaiļotas ar krāsainām portugāļu flīzēm visā pilsētā), kā arī atrodamas dažādas pilis - un elpu aizraujoši skati. Pat no sava balkona - ja tāds ir. Pilsēta tiek uzskatīta par vienu no šarmantākajām Eiropas pilsētām, tāpēc nav brīnums, ka oranžo jumtu pilsēta sevi piesaista.

Tāpat Lisabona ir pazīstama ar savu kulināriju. Lai arī portugāļu kulinārija nedaudz nobāl daudz lielākās Spānijas priekšā, tas nemaina faktu, ka Portugālei ir ar ko lepoties - un ko piedāvāt. Turklāt ēdiens te ir kvalitatīvs un pagatavots no mājās gatavotiem produktiem. Arī laikapstākļiem, protams, ir liela nozīme - un Portugāles dienvidi ir lieliska vieta - te ir silts lielāko daļu gada, taču nav svelmains, pateicoties okeānam un regulārajiem vējiem.

Jau šobrīd ir novērojams, ka cilvēki seko Madonnas pēdām - meklējot iespējas pārcelties uz Lisabonu - bet, noteikti, šis "bums" tik drīz neapstāsies!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 01.04.2024 Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.424896sec.