Lidmašīnu biļetes - viena no populārākajām lietām, ko 2017.gadā iegādājas amerikāņi

Nesen Amerikas Savienotajās valstīs veikta patērētāju aptauja norāda, ka aviobiļetes ir viens no populārākajiem lielajiem pirkumiem, ko iegādājas amerikāņi.

Aptaujas dalībnieki atbildējuši, ka lidmašīnu biļetes iegādājas biežāk nekā, piemēram, mēbeles, datortehniku, viedtālruņus vai citas elektroierīces. 41 procents no aptaujātajiem amerikaņiem atbildējuši, ka pastāv "diezgan liela iespēja" vai ir "ļoti iespējams", ka vēl līdz gada beigām tie iegādāsies kādu aviobiļeti (neraugoties uz to, ka daudzi jau to ir darījuši šogad).

Tomēr šī statistika tikai pieaug, raugoties uz amerikāņiem ar lielākiem ienākumiem - starp patērētājiem, kuri gadā pelna vairāk nekā 75 tūkstošus eiro (vidējais atalgojums ASV ir 45 tūkstoši dolāru gadā), divas trešdaļas atbildējuši, ka pastāv "diezgan liela iespēja" vai ir "ļoti iespējams", ka viņi iegādāsies aviobiļetes.

"ASV ekonomikai turpinot būt uz pareizā ceļa un arī brīvdienu/atvaļinājumu sezonai strauji tuvojoties, amerikāņi jau šobrīd apsver iegādāties lielus pirkumus - tostarp arī aviobiļetes," sacīja aptaujas veidotāju Bankrate.com kredītkaršu analītiķis Robins Saks Frankels. Viņš piemetinājis, ka cilvēki, kas plāno savu budžetu, vienmēr plāno uz priekšu un arī rūpīgāk izvēlas maksājumu veidu, kādā veidā maksāt par lielajiem pirkumiem. ASV nereti ir iespējams atgūt zināmu daļu samaksāto atpakaļ, ja maksāts ticis ar kredītkarti.

Statistikas dati norāda arī to, ka visvairāk aviobiļetes plāno iegādāties 40-50 gadīgie amerikāņi. Pretēji tiem, millēniāļu paaudze šobrīd plāno iegādāties datortehniku.

Amerikāņu pieprasītākie galamērķi šogad ir Tuvie Austrumi - Beiruta, Telaviva, kā arī Āfrika - Nairobi, Kenija un Kasablanka, Marokā.

Protams, arī ierastie "eirotripi" jeb Parīze un Londona ir pieprasīti galamērķi rudens sezonā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR
Atklājam Turcijas sezonu! CelojumuBode.lv
Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām... | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.20623803sec.