«Kaķu tantes» sarosās - Tokijā kursē kaķēnu vilciens

Japāna jau šobrīd pasaulē ir zināma ar to, ka tajā ir izveidotas kaķu kafejnīcas - jebšu teju parastas kafejnīcas, kuras izceļas ar to, ka tajās ir kaķi - un ikviens apmeklētājs var doties un pamīļot kādu iepriekš bez pajumtes esošu kaķīti. Tomēr šobrīd "kaķu bums" tiek pacelts jaunā līmenī, jo ir izveidots kaķu vilciens - jeb kaķu kafejnīcas koncepts "uzlikts" uz dzelzceļa sliedēm.

Ja domājat kas tas par trakumu ap kaķiem, uzreiz jāpaskaidro - Tokijā, kā arī vairumā citu Japānas lielpilsētu, ierasts, ka dzīvokļos ir aizliegts turēt mājdzīvniekus. Tas liek japāņiem meklēt mīlestību pret dzīvniekiem citur - un tieši tāpēc visā Japānā ir izveidojušās jau vairāk nekā 150 kaķu kafejnīcas. Tomēr viena no tām ir šo konceptu attīstījusi vēl tālāk, veidojot jau minēto kaķu vilcienu. Viņi uz dzelzceļa sliedēm uzlika vilcienu, kurā bija aptuveni 30 kaķēnu un aptuveni tikpat arī pasažieru. Pats izvēlētais maršruts ildzis aptuveni pusotru stundu un gājis pa ļoti gleznainu Japānas dzezsceļu, izmaksājot aptuveni 24 eiro. Šajā summā iekļauta arī pusdienu kārba (ar vienkāršām pusdienām), saldumi un arī neierobežots braucienu skaits "Yoro Railway" dzelzceļu sistēmā tajā dienā (lai cilvēki varētu tikt mājās pēc brauciena ar kaķēniem). Tāpat daļa no šīs maksas tikusi novirzīta dzīvnieku glābšanas operācijām.

Tomēr, neskatoties uz to, ka vilcienā bijis pieejams bezmaksas ēdiens un arī skati pa logu bijuši apbrīnas vērti, neviens no pasažieriem īsti tam nav pievērsis uzmanību, jo visa uzmanība tikusi veltīta kaķēniem.

Pēc kaķēnu vilciena brauciena, notikums izpelnījies lielu atsaucību sociālajos tīklos, kur kāds brauciena dalībnieks arī šo vilcienu nosaucis par "labāko vietu pasaulē".

"Kaķēni ir tik mīksti, mazi un ziņkārīgi par apkārtējo. Trīs kaķēni nepārtraukti cirkulēja apkārt kādai sievietei, cenšoties uzrāpties viņā. Savukārt kāds cits pasažieris pavadīja visu laiku ar melnu kaķēnu sev uz krūtīm," sacīja viens no pasažieriem.

Šobrīd gan vēl nav zināms vai šādi reisi tiks turpināti, taču pirmās biļetes tika izpārdodas teju momentāli pēc to izplatīšanas tirgū.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atklājam Turcijas sezonu! CelojumuBode.lv
Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām... | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 30.03.2024 Ottes Lieldienas Alūksnes TIC
30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika | Skatīt vairāk
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.84286904sec.