Šveices pilsētā Ženēvā rīkos «Viesnīcu nakti» - savienojumu starp «Muzeju nakti» un «Restorānu nedēļu»

Šveices otrajā lielākajā pilsētā Ženēvā nākamā gada janvārī tiks rīkota īpaša akcija, kuras laikā uz vienu nakti viesnīcu viesi varēs pārnakšņot labākajās Ženēvas viesnīcās par pazeminātu cenu.

Šāda akcija tikusi izveidota, iedvesmojoties no Eiropā populārās Muzeju nakts, kas ik gadu muzejiem piesaista ārkārtīgi daudz apmeklētāju. Tomēr līdzības var vilkt arī ar citu populāru pasākumu - Restorānu nedēļu, kuras laikā iespējams apmeklēt labākos restorānus, nobaudot īpaši iepriekš sagatavotu maltīti par zemāku cenu.

Akcijas ietvaros 26.janvārī ikvienam Ženēvas apmeklētājam būs iespēja rezervēt un pārnakšņot vienu nakti labākajās Ženēvas luksusa viesnīcās, maksājot 100 frankus (aptuveni 85 eiro) par četrzvaigžņu viesnīcu un 150 frankus (aptuveni 125 eiro) par pieczvaigžņu viesnīcu.

Papildu iespējai pārnakšņot lētāk, 26.janvārī, viesnīcu nakts ietvaros pilsētā norisināsies dažādi informatīvi pasākumi, lai viesiem un apmeklētājiem sniegtu informāciju par personālu un pakalpojumiem. Iniciatīvas mērķis ir iepazīstināt vietējos iedzīvotājus ar pilsētas viesnīcām, lai viņi tās ieteiktu citiem.

Dalību akcijā jau apstiprinājušas tādas viesnīcas kā Grand Hotel Kempinski, La Réserve Genève Hotel, Intercontinental un Hotel President Wilson, tomēr gan organizatori, gan eksperti norāda, ka visdrīzāk vēl arī citas viesnīcas varētu apstiprināt savu dalību.

Salīdzinājumam - viena nakts Ženēvas "Grand Hotel Kempinski" nedēļu pirms akcijas (19.01-20.01) uz vienu nakti maksā 378 eiro.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 27.04.2024 Dzīvas mūzikas vakars restorānā PLAZA Park Hotel Latgola
Nobaudi vakaru restorānā "Plaza" ar grupu "Nostalgie"! Dzīva mūzika un Daugavpils ainava no viesnīcas 10. stāva papildinās nesteidzīgo atpūtas vakara | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 Augšdaugava.Tūrisma sezonas atklāšana. TAKA
Augšdaugavas novada pašvaldības iestāde ‘’TAKA’’ aicina 26. aprīlī plkst. 10.00 apmeklēt tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu. | Skatīt vairāk
Zudušais un atklātais Bānīša ceļā! Alūksnes TIC
ptuveni 30km velo tūre “Zudušais un atklātais Bānīša ceļā” piemērota gan draugu kompānijām, gan ģimenēm ar bērniem. Apļveida brauciens stars | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::5.04986596sec.