7 labākie galamērķi ceļojumiem 2018.gadā

Ceļot vienmēr ir superīgi - tomēr vēl superīgāk ir doties uz skaistām, neatkārtojamām vietām. Tāpēc piedāvājam nelielu ieskatu pāris galamērķos, kur nākamgad noteikti iesakām aizdototies (un, protams, arī kāpēc).

Bahamu salas

Šī gada rudens sezona bija ārkārtīgi smaga šim reģionam dēļ mežonīgajām vētrām. Tomēr reģions atkopjas - un atkopjas arī tūrisms. Taču labākais veids kā to atbalstīt, ir pavisam vienkārši - ceļojot uz to. Arī cenas vēl ir labākas nekā bija iepriekš, bet tas vairs nebūs ilgi, jo tūlīt pat jau atkal tūristi plūstin plūdīs uz slavenajām Bahamu salām. Tāpēc nekavējies, bet ieplāno ceļojumu uz Bahamu salām. Šurp lido avioreisi teju no ikvienas ASV vietas!

Ņūorleāna, ASV

Ņūorleānā februārī norisinās slavenais Mardi Gras festivāls, aprīlī te viss skan Džeza festivļāa skaņās, bet jūlijā - kokteiļi pārņem pilsētu. Un! 2018.gadā pilsēta svinēs savu 300. gadu jubileju, kas nozīmē, ka teju ikvienā viesnīcā, restorānā un citās vietās būs lieliska atmosfēra un īpaši piedāvajumi.

Malta

Šī mazā valstiņa - sala ir lieliska vieta kur doties "plezīra" braucienos. Un tieši 2018.gada vasaras sezonā tiešos reisus no Rīgas atklājis arī Ryanair, Maltu padarot īpaši pieejamu. Izstaigā Valletu, nokavē visus iespējamos sabiedriskos transportus (jo te grafiki ir tikai formalitāte) kā arī redzi dzīvē - kā tas ir dzīvot uz nelielas salas. Protams, nepaliec vienā vietā, bet ar prāmi pārcelies arī uz Gozo salu un izbaudi visu, ko vien Vidusjūras klimats piedāvā!

Azoru salas

Ja esi kādreiz aizdomājies kā varētu izskatīties paradīzē, tad, visdrīzāk, iztēlojies kaut ko līdzīgu Azoru salām. Šī patiešām ir idille, jo, lai arī vieta ir tik neatkārtojami skaista, to vēl nav sabojājuši tūristu kalni. Izolētā lokācijas vieta šeit dabu padara īpaši eksotisku un neatkārtojamu. Būtībā šis ir ārtelpu spēļu laukums, kur vari kāpelēt, staigāt, peldēties, lekt no klintīm vai braukāt ar kalnu riteņiem pa vulkāna krāteri. Protams, kā jau okeāna vidū - te var redzēt arī vaļus un delfīnus.

Gruzija

Kaukāza pērla Gruzija ir neatkārtojama vieta - un tai ir tik daudz kā kopīga ar latviešiem. Līdzīga vēsture, līdzīgi uzskati un arī cilvēki - ne tik karstasinīgi kā dienvidnieki, bet brīdī, kad saproti, ka cilvēks ir "tavējais" neatkārtojami viesmīlīgi. Gruzijā esot neaizmirsti izbaudīt kalnus, neatkārtojamo virtuvi - un kur nu vēl vīnus. Arī Gruzija no 2018.gada sasniedzama ar lēto lidsabiedrību - uz Kutaisi lidos Wizzair.

Slovākija

Valsts, kura nereti tiek aizmirsta dažādu citu prioritāšu dēļ - tepat vien ir Čehija, arī Ungārijas pērle Budapešta. Tomēr 2018.gadā atceries arī par Slovākiju - kurā meklējamas vienas no visainaviskākajām mazajām pilsētām pasaulē. Ja vēlies izvairīties no tūristu burzmas, tad tieši Slovākija - un tās galvaspilsēta Bratislava ir Tavā sarakstā! Nepalaid garām vecpilsētu, atjaunototo Bratislavas pili un Zilo baznīcu. Starp citu, Bratislava ir tikai stundas brauciena attālumā no Vīnes un... nu, pāris stundu attālumā nobūtībā pilnīgi visa šajā reģionā - tāpēc varbūt laiks braukt eirotripā?

Dienvidkoreja

Valsts, kas ir kaimiņos "tai sliktajai" valstij - Ziemeļkorejai, ir līdere ārkārtīgi daudzās lietās. Tehnoloģijās, e-sportā, arī tūrismā, jo Seula jau izsenis kļuvusi par vienu no reģiona tūrisma metropolēm. Tas arī ļāvis pilsētai iegūt tiesības rīkot Olimpiskās spēles - un tam gatavojas arī pati pilsēta, šobrīd esot tādā kā "testa" režīmā. Tiek veidota papildu infrastruktūra, līdz ar to iespējams būt pirmajiem, kas paviesojas jaunās viesnīcās, jaunos restorānos un citās vietās. Nepalaid garām Samsung Mākslas muzeju, ātrvilcienus, kuri traucas ātrāk nekā citur pasaulē, kā arī mazās salas, kas te ir vismaz 3000.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Daiļslidošanas sacensības  Valmieras TIC
No 6. līdz 7. aprīlim Valmieras Olimpiskā centra ledus hallē notiks starptautiskas daiļslidošanas sacensības “Wolmar Spring Cup 2024”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.28908205sec.