Somijā atvērta «Game of Thrones» viesnīca ledū, kuras tapšanā piedalījušies arī latvieši

Latvieši var! Lieliska ziņa visiem pasaulē šobrīd populārākā TV šova - "Game of Thrones" faniem - lai arī ziema Latvijā tā īsti nenāk, tā ir atnākusi Somijā, kur atvērta viesnīca īpaši "Game of Thrones" faniem - veidota no ledus. Un īpaši latviešiem laba ziņa ir tā, ka viesnīcas tapšanā savu roku pielikuši arī latviešu ledus skulptori.

Viesnīcā, kas veidota tikai no ledus un sniega, meklējami neskaitāmi personāži no iecienītās sāgas stāsta motīviem. Te meklējama Braavosi seju istaba, ledū izgrebti pūķi, pat no ledus veidots tronis - nu tas, par kuru stāstā tik daudzi cīnas.

Viesiem ir pieejamas 24 istabiņas, no kurām vairākas ir arī īpaši veidoti augstas klases apartamenti. Visas istabas veidojuši profesionāli ledus skulptori - mākslinieki no Baltkrievijas, Polijas, Ukrainas, Krievijas - un arī Latvijas! Katra istabiņa ir veidota unikāla.

Ledus viesnīca atrodas aptuveni stundas lidojumā no Somijas galvaspilsētas Helsinkiem - Lapzemē, Kittilä pilsētā.

Viesnīcu esot sākts veidot jau oktobra beigās - novembra sākumā, kad reģionā temperatūra noslīdējusi zem nulles - un darbi pabeigti tikai šobrīd.

Viesnīca apmeklētājus pieņems līdz pat iestāsies siltāks laiks - un tā, protams, izkusīs. Iekštelpās temperatūra tiek uzturēta aptuveni -2 līdz -5 grādu robežās. Viesi tiek izguldīti no ledus veidotās gultās, kurās, protams, ir liels daudzums segu un guļammaisu. Sasildīties ir iespējams brokastīs - kuras tiek pasniegtas karstas. Viena nakts viesnīcā maksā aptuveni 260 eiro divām personām, taču iespējams viesnīcu arī tikai apmeklēt un apskatīt - šāda veida ekskursija maksā aptuveni 15 eiro.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 20.04.2024 Draugu piedāvājums - Stambula, 3 naktis Estravel Latvia
Lidojums + bagāža + transfēri + 3 viesnīcā ar brokastīm // spēkā ceļojot sākot no 3 perosnām // Maijā // pārdošana līdz 19.04.! | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 23.04.2024 Summer Sound 2024 Liepājas reģiona TIB
Grandiozākais pludmales festivāls Baltijā “Summer Sound”, kas šogad notiks 2. un 3. augustā Liepājā, papildina pašmāju un starptautisko | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14275503sec.