Ņujorkā atvērs kafejnīcu suņiem

Liekas, ka mūs vairs nevar pārsteigt nekas - taču cilvēki pasaulē ļoti cenšas izdomāt ko jaunu un nebijušu. Un tieši tāpēc Ņujorkā drīzumā durvis vērs jauna - īpaša kafejnīca, kas domāta tieši suņiem.

Pirms teiksiet, ka tas ir kaut kas traks - jāpiebilst, ka šāda veida kafejnīcas pasaulē jau eksistē, tāpat kā eksistē speciāli SPA saloni suņiem, frizētavas un cita veida luksusa procedūras cilvēka labākajam draugam.

Tomēr Ņujorkai šāda vieta būs jaunums un tā durvis vērs janvāra vidū. Kafejnīcai būs divas daļas - viena, kurā maltīti varēs ieturēt suņi, bet otra - viņu saimnieki. Starp cilvēkiem paredzētajām ēdamlietām būs daudz bulciņu, dažādas kūciņas un sendviči - kā arī vīns un alus, pievakarē. Taču suņi varēs mieloties ar dažādiem speciāli viņiem gatavotiem našķiem un arī ēdieniem.

Ideja esot attīstījusies no parastas kafejnīcas, kura nodēvēta par "suņiem draudzīgu". Šis koncepts darbojies kādu laiku, līdz kafejnīcas īpašnieki izdomājuši atvērt jaunu kafejnīcu - un "suņiem draudzīgs" jau izmantot kā konceptu un arī mārketinga metodi. Šeit tad būs pieejama īpaša ēdienkarte mīļumiem un arī viņi tiks īpašāk apkalpoti. Un kāpēc gan ne, ja īpašnieka maciņš to atļauj?

P.S. Vai zināji, ka Japānā ir kafejnīca ar ežiem? Jā, tieši tā - šajā kafejnīcā iespējams rokās paņemt un spēlēties ar ežiem!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 21.04.2024 Liepājas restorānu nedēļa aicina Liepājas reģiona TIB
Liepājas ēdināšanas uzņēmumi visus ēdienu mīļotājus un gastronomijas entuziastus aicinās doties īpašā garšu ceļojumā Liepājas restorānu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.4313221sec.