Iepazīsti 15 labākās ASV pilsētas

No Ņujorkas līdz Santafē, no Honolulu līdz Našvilai, Amerikas pilsētas reprezentē dažus no veiksmīgākajiem mākslas, kultūras, mūzikas centriem, un savu neticamo reģionālo virtuvi.

Astoņas no 15 labākajām valstīm šogad nāk no dienvidu reģiona, sarakstā iekļaujot tādus ikoniskus brīvdienu galamērķus kā Našvila, San Antonio un Ašvila, Ziemeļkarolīna. Ašvila ir strauji augoša pilsēta, tajā ir daudz ko apskatīt un darīt. Strauji plaukst arī ēdienu un dzērienu industrijas. Pašbrūvētais alus ir lielisks. Ir interesanti apskatīt alus darītavas, arī vietējie veikaliņi ir forši.

Katru gadu cilvēki dalās ar viedokļiem un pieredzi par labākajām pilsētām, salām, kruīza kuģiem, spa, aviokompānijām un daudz ko citu. Pilsētas tika vērtētas pēc to zīmēm un orientieriem, kultūras, virtuves, draudzīguma, iepirkšanās un vispārējās vērtības.

Vēl viena kopīga tēma starp uzvarētājiem: tie visi rīko festivālus. Ostina ir piesaistījusi vienmērīgu apmeklētāju plūsmu tās ikgadējam SXSW festivālam, kas katru gadu piesaista daudzus aktierus, mūziķus un līdzīgi domājošos. Tikmēr Ņūorleāna varētu būt valsts vadošā galvaspilsēta, kad runa ir par tādu festivālu svinēšanu kā Džeza festivāls, Nūorleānas Vīna & Ēdiena piedzīvojums, Kokteiļa stāsti. Šai pilsētai pieder arī vieni no visatjautīgākajiem šefpavāriem valstī – ieskaitot Zakariju Angelu, Izraēlas virtuves restorāna “Shaya” šefpavāru. Angels nesen tika nodēvēts par gada Uzlecošās Zvaigznes šefpavāru. Ja jums nepatīk ēst, dejot vai klausīties labāko vietējo Amerikas mūziku, tad laikam Ņūorleāna nav domāta jums.

15 ASV labākās pilsētas:

15. Portlenda, Oregona;

14. Bostona, Masačūsetsa;

13. Viljamsburga, Virdžīnija;

12. Čikāga, Ilinoisa;

11. Sanfrancisko, Kalifornija;

10. San Antonio, Teksasa;

9. Ašvila, Ziemeļkarolīna;

8. Ostina, Teksasa;

7. Ņujorka;

6. Honolulu, Havaju salas;

5. Našvila, Tenesī;

4. Ņūorleāna, Luiziāna;

3. Savanna, Džordžija;

2. Santafē, Ņūmeksika;

1. Čārlstona, Dienvidkarolīna.

Par Čārlstonu:

ASV labākā pilsēta savu statusu saglabājusi jau kopš 2013. gada. Čārlstona ir viens no retajiem galamērķiem, kurā šķiet, ka ir pilnīgi viss. Vēstures mīļotāji var pastaigāties pa vēsturisko bruģakmens centru un nevainojamo 18. un 19. gadsimta celtņu labirintu. Tikmēr ēdiena mīļotāji var saplānot visu savu dienu saistītu ar maltītēm: nogaršot grilētas austeres restorānā “Leon”, kokteiļus bārā “Gin Joint” un siera burgerus restorānā “Husk”. Ģimenes uzņēmumos- veikaliņos kā, piemēram, “Krogana Dārgumu Lāde” jūs varat atrast sudrabu, juvelierizstrādājumus vienā eksemplārā un ādas vīna pudeļu turētājus. Visas šīs lietas padara šo pilsētu par vietu, kas paliek jūsu sirdīs ilgi pēc tam, kad esat to atstājis.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Plāno kāzas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Iedvesmojies populārākajām laulību slēgšanas vietām Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
 Jāņa Šipkēvica koncerts Valmieras TIC
3. maijā, 22:00 ielūdzam uz SHIPSEA | Jāņa Šipkēvica koncertu balsij, klavierēm un neredzamam korim. | Skatīt vairāk
25 EUR
Sala ar unikālu skaistumu! Latvia Tours
Korfu pludmales ir vienas no labākajām un tīrākajām, aptuveni 30 no tām piešķirts Zilais karogs. | Skatīt vairāk
no 469.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 01.05.2024 GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums Estravel Latvia
Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot | Skatīt vairāk
no 2519 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15032601sec.