Virgin Atlantic jaunie «Mīlestības komplekti» īpaši paredzēti mīlniekiem

Vai esat vienmēr sapņojis par lidošanu lidmašīnā, kura nosaukta grupas ’’Monkees’’ dziesmas nosaukumā, kamēr apskaujaties un mīļojaties ar savu partneri? Pateicoties aviokompānijai Virgin Atlantic, jūsu specifiskās fantāzijas var piepildīties. Aviokompānija nesen iepazīstināja pasauli ar savu jauno Airbus A330-200 lidmašīnu, kura iekļauj dīvainas iesaukas, papildus vietu kājām un atsevišķas kabīnes. Citiem vārdiem sakot, kompānija devusi pasaulei daudz iemeslu, lai 2018. gadā vēlētos ceļot ar lidmašīnu.

Pirmais jaunais Airbus ieradies Londonas Getvikas lidostā, lai veiktu vēl pēdējos uzlabojumus pirms tas martā sāks savus lidojumus. Oficiāli tika paziņots, ka ‘Scarlett O’Hara’ un ‘Honky Tonk Woman’ (tā sauc lidmašīnas) nākamo divu nedēļu laikā pievienosies flotei, kamēr lidmašīna ‘Strawberry Fields’ pievienosies flotei vēlāk pavasarī.

Airbus lidmašīnas saņem daudz uzmanības, jo tām ir pārveidotas kabīnes. Ekonomiskās klases lidmašīnai šobrīd ir 222 sēdvietas plus 25 sēdvietas ar papildus vietu kājām. Premium Economy kabīnes pievienosies gada beigās. Bet lielākās izmaiņas gaidāmas Augstākajā Klasē ar 19 gultām, Wi-Fi ar ziņu sūtīšanu par brīvu, baristas stila kafijas piedāvājumiem un komplektiņiem ērtībai, kuri iekļauj kaut ko, kam nosaukums ir “Laimīgās Zeķes”. Un tas pat nav pats labākais. Starp 19 sēdvietām ir trīs jauni komplektu stili ar tik pat intriģējošiem nosaukumiem kā pašām lidmašīnām: Mīlestības Komplekts, Brīvības Komplekts un Stūra Kopmlekts.

Tā kā nosaukumi diez ko neizskaidro paši sevi ( vai “Mīlestības Komplekts” neliek iztēloties bildes ar vibrējošām gultām un vannām sirds formā?), šeit ir neliela informācija par t, ko katrs komplekts piedāvā:

''Brīvības komplekts'' vienam cilvēkam

Brīvības Komplekti ir speciāli veidoti tiem, kuri ceļo vieni un vēlas atslābināties un izstiepties. (Pazīstamas arī kā “ejas vietas”)

''Stūra komplekts'' vienam cilvēkam

Arī veidots tiem, kas ceļo vieni. Tas piedāvā lielāku privātumu un lielisku skatu. (Pazīstamas arī kā “loga sēdvietas”)

''Mīlestības komplekts''

No visiem jaunajiem piedāvājumiem, šķiet, ka šis visvairāk pievērš uzmanību. Mums šķiet, ka tam ir kāda saistība ar nosaukumu, tāpat kā ar to, ka tās ir vidējās sēdvietas. Novietots Augstākās klases kabīņu centrā, šis komplekts veidots pāriem cerot, ka tie lidojuma laikā vēlēsies pusdienot un skatīties filmas esot ļoti tuvu viens otram. Tāpēc, ja kādreiz lidmašīnā sēdēsiet blakus savam partnerim un teiksiet: “Es vēlētos kaut mēs sēdētu vēl tuvāk kopā,’’ šī vieta lidmašīnā ir domāta tieši jums.

Jaunā Virgin Atlantic flote sāks lidojumus martā, sākotnēji lidojumi būs no Mančestras uz Ņujorku, Sanfrancisko, Bostonu un Barbadosu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 08.03.2024 - 26.03.2024 TURCIJA no 280 € CelojumuBode.lv
Sezonas sākums jau pēc dažām nedēļām. Visu tūroperatoru piedāvājumi un akcijas! | Skatīt vairāk
280 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.03.2024 - 20.03.2024 Viesu māja  “VINTĀŽA” TAKA
6 istabas nakšņošanai (līdz 30 cilvēkiem). Ir biljarda zāle un liela pirts, kur papērties vai vienkārši sasildīties. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 21.03.2024 Pirts rituāli pie Dzintras Abarones TAKA
Pirts rituāli un meistarklases dažādiem pasākumiem .Meistarklašu formāti parasti pielāgoti atbilstoši pasūtītāja vēlmēm. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.03.2024 - 27.02.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.10088611sec.