Izsmiekls Lielbritānijā: Siera festivālā beidzas siers

Nopērkot visai dārgu (aptuveni 30 eiro) biļeti par siera festivāla apmeklējumu, visdrīzāk, ikviens apmeklētājs rēķinās ar to, ka tiks pie lielāka vai mazāka apjoma siera - vai vismaz tos nogaršot. Un tieši tāpēc varat iedomāties cik vīlušies bija Lielbritānijas pilsēta Braitonā notiekošā "Lielā Siera festivāla" apmeklētāji, kuri drīz vien pēc ieejas festivālā saprata - pie siera viņiem šoreiz netikt.

Diskusiju un jokus par siera trūkumu festivalā cilvēki pārnesuši arī uz sociālajiem tīkliem - gan Twitteris, gan Facebook ir visai pilns ar cilvēku sašutušajiem komentāriem. Daudzi notikušo dēvē par krāpšanu, neveiksmi un citos vārdos.

Paši organizatori, kas jau ir piedāvājuši gan atmaksu par biļetēm, gan 50% atlaidi nākamā gada festivālam, tiem siera tīkotājiem, kas šogad apmeklēja pasākumu, situāciju skaidro ar sliktajiem laikapstākļiem. Liela daļa siera festivāla dalībnieku (un viņu siers, protams) nav spējuši tikt līdz pasākuma vietai. Tas nozīmējis, ka festivāla teritorijā bijušas tikai četras teltis - un arī siers viņiem beidzies ļoti ātri.

"Lielā Siera festivāla" rīkotāji saviem apmeklētājiem bija apsolījuši "Labāko starptautisko siera ražotāju un tirgotāju pārpilnību, kuri ar prieku atrādīs savus neatkārtojamos sierus".

Papildu sieram, festivāls solīja arī "iespēju izbaudīt plašu klāstu darinātu alu, kā arī vietējās mūzikas grupas un "cheesy" DJ, kas spēlēs džeza un "R'n'Brie" mūziku.

Tomēr festivālā nebija atrodami nedz alus, nedz arī mūzika. Par to gan mazāka bēda, jo galvenais trūkums - siers - ir lielākais cilvēku sūdzību avots.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Restorānu nedēļa aicina garšu ceļojumā Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies no 12. līdz 21. aprīlim un tajā īpašās ēdienkartes piedāvās 23 Liepājas restorāni un kafejnīcas. | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 20.04.2024 Draugu piedāvājums - Stambula, 3 naktis Estravel Latvia
Lidojums + bagāža + transfēri + 3 viesnīcā ar brokastīm // spēkā ceļojot sākot no 3 perosnām // Maijā // pārdošana līdz 19.04.! | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.12343121sec.