Padomi kā nelielu viesnīcas istabu padarīt lielāku

Ja jūs mēģināt ietaupīt savu ceļojuma naudu brīvdienu laikā, iespējams, ka esat atradis sevi nelielā viesnīcas numurā. Padomājiet par šauru istabu bēniņos vēsturiskajā Romā vai greznu ’’skapi’’ Ņujorkas budžeta viesnīcā.

Ja jūs nevarat palielināt savu mazo viesnīcas numuru, šeit ir daži triki, lai padarītu to nedaudz mazāk klaustrofobisku.

Divi galvenie noslēpumi, kas rada vairāk vizuālas un fiziskas vietas ir dabiskā apgaismojuma palielināšana un nekārtības samazināšana. Ja esat noguris no savas vai sava partnera personīgo mantu vākšanas, tad ņemiet vērā šos padomus par to, kā nelielu istabu padarīt lielāku.

Čemodāni var aizņemt pārsteidzoši lielu vietu mazā viesnīcas istabā. Tā vietā, lai novietotu savu koferi bagāžas plauktā, pastumiet to zem gultas vai ielieciet skapī.

Tāpat jūs varat salocīt pašu bagāžas plauktu, un novietot to zem gultas blakus bagāžai. Pārliecinieties, ka jūsu apģērbs ir pieejams jūsu uzturēšanās laikā, ievietojot to atvilktnē un skapī.

Jūs varat padarīt šo soli vieglāku, pat pirms jūs atstājat māju, iepakojot apģērbu tik viegli, cik iespējams.

Ielaidiet gaismu

Neliela viesnīcas istaba dažreiz var likties kā ala, un atstājot aizkarus aizvērtus, jūs tikai palieliniet šo problēmu. Dienas laikā turiet savus aizkarus plaši atvērtus. Tas ļauj ienākt daudz dabīgajai gaismai, kas radīs sajūtu, ka telpa ir lielāka, un paplašinās jūsu redzesloku ārpus telpas robežām, radot plašuma sajūtu.

Runājot par aizkariem, jums vajadzētu tos atvērt arī dušā. Aizvērti dušas aizkari samazina vizuālo telpu un var padarīt mazu vannas istabu uz pusi mazāku. Tas pats attiecas uz dušas durvīm: Ja vien tās nav izgatavotas no stikla, kas ir caurredzams, apsveriet iespēju turēt tās atvērtas, lai vannas istabu padarītu plašāku.

Paslēpiet nevajadzīgas mēbeles

Vai kādreiz esat paklupis aiz krēsla, kas neveiksmīgi novietots pie galda mazā viesnīcas numurā? Neļaujiet sliktajam dizainam stāties ceļā jūsu komfortam. Jūs varat pilnībā pastumt krēslu zem galda, kad to neizmantojat, pārvietot atkritumu grozu ārpus redzesloka, un, ja nepieciešams, pārvietojiet citas mazās mēbeles, lai varētu brīvi pārvietoties pa istabu.

Īstenojot šo padomu, izmantojiet pieklājību un veselo saprātu. Nemēģiniet pārvietot lielas, smagas mēbeles (piemēram, gultas, kumodes vai televizora galdiņus), un esat gatavi pārvietot visu atpakaļ savās vietās, pirms atstājat šo istabu.

Atbrīvojaties no traucēkļiem

Virsmas pārklātas ar sīkumiem, padara nelielu viesnīcas numuru vēl mazāku. Tā vietā maksimāli palieliniet pieejamo platību, nepiekraujot istabu ar dažādām lietām.

Sāciet ar savām netīrajām drēbēm. Tā vietā, lai tās nomestu uz grīdas, ielieciet tās veļas maisā, kas novietots jūsu bagāžā, vai arī jebkur citur ārpus redzesloka.

Tieciet galā ar visiem traucēkļiem, ko sniedz pati viesnīca, piemēram, TV kanālu ceļvedi vai lielo apjomu viesnīcas bukletu un vietējo restorānu informāciju. Pārvietojiet tos uz atvilktni, lai sniegtu sev jauku, tīru galdu vai kafijas galdiņu. Pēc tam gan visu atlieciet atpakaļ savās vietās, pirms dodaties prom – nākamais viesis varētu būt izmisis par šo televīzijas kanālu ceļvedi.

Visbeidzot, izmantojiet organizatorus vannas istabā, lai saglabātu virsmas tīras un nepiekrautas. Jūs varat piekārt tualetes piederumu maisiņu pie vannas istabas durvīm. Tas atstās izlietnes zonu tādu pašu kā tad, kad pirmo reizi ieradāties.

Saņemiet kaut ko labāku

Vienīgais vislabākais veids, kā iegūt viesnīcas istabu, kas šķiet lielāka, ir pārcelties uz to, kas patiešām ir lielāka.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 21.04.2024 Liepājas restorānu nedēļa aicina Liepājas reģiona TIB
Liepājas ēdināšanas uzņēmumi visus ēdienu mīļotājus un gastronomijas entuziastus aicinās doties īpašā garšu ceļojumā Liepājas restorānu | Skatīt vairāk
MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 Augšdaugava.Tūrisma sezonas atklāšana. TAKA
Augšdaugavas novada pašvaldības iestāde ‘’TAKA’’ aicina 26. aprīlī plkst. 10.00 apmeklēt tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu. | Skatīt vairāk
Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16798115sec.