Viesnīcas ASV sāks maksāt par darbinieku studijām

Mūsdienās darba devējiem arvien grūtāk ir atrast kvalificētus darbiniekus, kas arī uzņēmumā paliek pietiekami ilgi. To sapratušas arī tūrisma kompānijas Amerikas Savienotajās Valstīs un izveidojusi visai nedzirdētu programmu - desmit viesnīcu kompānijas piedāvās darbiniekiem iespēju bez maksas iegūt augstāko izglītību.

Amerikāņu viesnīcu un naktsmītņu izglītības fonds (AVNIF), kas ir Amerikas Viesnīcu un naktsmītņu asociācijas (AVNA) labdarības organizācija, sacīja, ka jaunā izmēģinājuma programma piedāvās iespējas viesnīcu industrijas darbiniekiem iegūt augstāko izglītību, paralēli viņu darbam viesnīcās. Organizācija arī cer, ka šāds piemērs liks līdzīgi sākt domāt arī citiem.

CNN ziņo, ka tā ir pirmā sava veida iniciatīva viesmīlības nozarei, lai piesaistītu un saglabātu labus darbiniekus. Šobrīd nozarē ASV ir vairāk nekā 700 000 vakanču.

AVNIF paziņojumā sacīja, ka programma balstās uz nozares pašreizējo apņemšanos bagātināt savu darbaspēku un nodrošināt spēcīgu nākotni visai nozarei. Iepriekš šīs pūles ir iekļāvušas tādus pasākumus kā mācekļu programmas un nozares jauniešu iniciatīvas stiprināšanu.

“Mēs esam priecīgi piedāvāt strādājošiem pieaugušajiem izdevīgāku n elastīgāku izglītību viesnīcu industrijā un palīdzēt darba devējiem šajā procesā piesaistīt un saglabāt talantīgus cilvēkus,” paziņojumā sacīja Katrīna Lugarte, AVNA prezidente.

Viesnīcu zīmoli, kas pievienojušies programmai ir “Hersha Hospitality Management”, “New Castle Hotels & Resorts”, “The Osthoff Resort”, “OTO Development”, “The Nines Hotel”, “Pivot Hotels & Resorts”, “Davidson Hotel and Resorts”, “Pyramid Hotel Group”, “TradeWinds Island Resorts” un “Wyndham Hotels and Resorts”.

Viesnīcu nozare kļūst arvien sarežģītāka, ar izmaiņām viesu vēlmēs, tehnoloģijās, finanšu un citās prasībās, no kurām visiem nākamajiem līderiem pieprasa sagatavoties šai nākotnei. Nodrošinot paātrinātu ceļu, lai iegūtu augstāko izglītību, kamēr strādā, labumu gūt varam mēs visi.

Atšķirībā no daudzām citām nozarēm, kurās vajadzīga veiksmīga karjeras trajektorija, viesnīcu industrijā parasti nav nepieciešama augstākā izglītība. Daudzi globālie vadītāji un gandrīz puse no visiem vispārējiem vadītājiem sāka savu karjeru kā trauku mazgātāji, istabenes vai administratori.

Tomēr, lai kāptu pa karjeras kāpnēm viesnīcas industrijā, ir nepieciešamas prasmes.

Jaunā programma piedāvā daudzveidīgus un personalizētus mācību ceļus, kas nodrošina prasmju attīstību, ieskaitot bezmaksas asociēto grādu vai zemas cenas bakalaura grādu. Darbinieki saņems arī personalizētus norādījumus, resursus un atbalsta pakalpojumus. Turklāt, darbiniekiem palīdzēs saskaņot mācības tiešsaistē akreditētā kopienas koledžā vai universitātē.

Darbinieki, kuri iegūst augstāko izglītību, izmantojot priekšrocības, ko dod darba devēja studiju atbalsta pabalsti, mēdz nopelnīt vairāk naudas karjeras laikā, ir vairāk kvalificēti paaugstināšanai amatā, efektīvi veicina klientu apmierinātību un strādā uzņēmumos ilgāk.

Paredzēts, ka darbinieki sāks piedalīties programmā šajā mēnesī.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 05.04.2024 Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā TAKA
Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā. Pieteikšanās līdz 5.aprīlim. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 05.04.2024 Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.115165sec.