Iemesli, kāpēc Disneja Pasaule ir ideāla vieta romantiskām aktivitātēm

Kad jūs domājat par romantiskām vietām, Disneja Pasaule parasti nav pirmā vieta, kas ienāk prātā. Tas ir atrakciju parks un sapņu galamērķis bērniem visā pasaulē, taču varat būt droši, ka romantisku vietu un mirkļu tajā netrūkst. Jums vienkārši jāzina, kur meklēt.

No elegantām vakariņu iespējām līdz pasaules klases viesnīcām – Volta Disneja Pasaule Orlando, ASV, ir piemērota pārīšiem. Neatkarīgi no tā, vai esat vietējais Floridas iedzīvotājs un vienkārši uz pāris dienām vēlaties tikt prom no bērniem, vai tūrists, kas plāno mīlestības pilnas brīvdienas, Disneja Pasaule ir piemērota jums.

“Epcot” parks

Domājams, daudzi piekritīs tam, ka “Epcot” ir viens no Disneja Pasaules parkiem, kas ir draudzīgs pieaugušajiem. Tajā iespējams iegādāties alkoholiskos dzērienus, un tur nav ļoti daudz bērniem piemērotu atrakciju, salīdzinot ar citiem parkiem. Ja romantiskam randiņam vēlies izvēlēties tikai vienu parku, šis parks ir īstā vieta.

Iedomājies pastaigas roku rokā ar savu mīļoto cauri eksotiskām pilsētām, malkojot sarkanvīnu un vērojot kā noriet saule. Nu labi, tas nav tik gleznaini, jo tur vēl joprojām ir bērni, atrakciju braucieni un multfilmu varoņi, kuri sniedz autogrāfus. Tomēr, ēdienu un dzērienu baudīšana pastaigājoties caur “Epcot” parku ir perfekta randiņa aktivitāte.

Apburošais salūts

Nenoliedzami, ir maģiski vērot kā nakts debesīs iemirdzas salūts, kam pievienota mūzika, kas liek sirdij sisties straujāk. Katram parkam ir sava apbrīnojama salūta versija, un katrā no tām ir mirklis romantikas. Izklāj segu, paņem kādu desertu un piespiedies tuvāk mīļotajam, lai vērotu šovu.

Ja vēlies uzlabot savu salūtu vērošanas pieredzi, dodies uz Desertu ballīti kādā no parkiem. Tur jums būs iespēja vērot salūtu no daļēji privātas vietas, kurā iespējams nobaudīt dažādus saldumus un pieaugušo dzērienus.

Apmetieties maģiskā kūrortā

Pēc garas dienas saulē Disneja Pasaulē, ir laiks doties uz viesnīcu un atpūsties. Visi Disneja kūrorti ir lieliski piemēroti parka viesiem ar garām stundām parkā, bezmaksas transportu un apburošo Disneja Pasaules sajūtu. Volta Disneja Pasaules Gulbju un Delfīnu kūrorts it īpaši ir piemērots pāriem, kuri meklē vietu, kur atpūsties un atslābināties pēc garas dienas saulainajos parkos.

Īpaši maģiskās stundas

Ja jūs esat apmetušies Disneja kūrortos un viesnīcās, ieskaitot Gulbju un Delfīnu viesnīcas, jums ir iespēja izbaudīt īpašās stundas atrakciju parkos. Tas ir lielisks veids kā iegūt no Disneja ceļojuma vislabākos iespaidus, un ideāla vieta pāriem, kuri meklē, klusāku, privātāku pieredzi. Pēc tumsas iestāšanās klejojiet pa izgaismotajām takām kuras sniedz iespēju piekļūt atrakcijām, stāvot īsākā rindā, vai vispār bez rindas.

Nav nozīmes, cik ilgi esat nolēmis palikt Disneja Pasaulē, jūs patiešām varat atrast baudāmas aktivitātes pieaugušajiem, lai atdzīvinātu romantiku. Kā tas ir ar visu, jūsu laiks Vismaģiskākajā vietā uz Zemes ir tāds, kādu jūs to veidojat. Varbūt bērnišķīgie brīnumi, ko sniedz Volta Disneja Pasaule ir tieši tas, kas vajadzīgs jūsu nākamajam randiņam vai ceļojumam.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 31.03.2024 Liepājas restorānu nedēļa Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas | Skatīt vairāk
Atklājam Turcijas sezonu! CelojumuBode.lv
Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām... | Skatīt vairāk
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.15155101sec.