Indijā sieviete ar nūju atvaira tīģera uzbrukumu

Kādai jaunai Indijas sievietei izdevies pārdzīvot tīģera uzbrukumu, to atvairot ar nūju. Tīģeris uzbrucis meitenes ģimenes kazai un izdzirdot neierastas skaņas, sieviete izskrējusi no mājas, ieraugot notiekošo. Viņa paķērusi pirmo lietu, kas bijusi "pa rokai" - ganu nūju, un sākusi sist tīģerim. Tīģeris tad savu uzmanību no kazas pārvērsis pret sievieti, kurai vairākās vietās saskrāpēts ķermenis.

Drīz pēc tam jauno sievieti mājā ievilka viņas māte, bet tīģeris aizmucis. Abām sievietēm konstatēti nelieli miesas bojājumi un viņas izrakstītas no slimnīcas.

Slimnīcas dakteris uzslavējis 23 gadus veco meiteni par drosmi, stājoties pretī tīģerim, bet uzsvēris, ka meitenei paveicies, ka dzīvnieks tai nav iekodis vai nodarījis lielākas traumas.

"Man likās, ka manu meitu saplosīs," sacīja meitenes māte, kurai tas bijis milzīgs šoks - redzēt kā viņas meita sit tīģerim ar nūju un pēc tam cenšas to atgaiņāt ar to pašu nūju.

Pēc notikušā tikuši izsaukti reindžeri, taču tīģerim bijušas 30 minūtes laika, lai paslēptos. Tā kā ciematiņš, kurā mīt abas sievietes, ir tuvu dabas parkam, šeit regulāri novērojami savvaļas dzīvnieki.

"Esmu nedaudz uztraukusies par iespēju atgriezties savās mājās," sacīja sievietes māte, kura norāda - pēc tam, kad savā pagalmā ieraugi tīģeri, mājvieta vairs neliekas tik droša.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 21.04.2024 Balle ar grupu “Džentlmeņu špagats” Valmieras TIC
20.aprīlī pl.21.00 aicinām piedzīvot pavasara izjūtas un ļauties dejām Pavasara ballē kopā ar grupu “Džentlmeņu špagats” Kocēnu Kultūras | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 20.04.2024 Rīgas Motormuzejam 35 Motormuzejs
Par godu Rīgas Motormuzeja 35 gadu jubilejai aicinām uz ieskandināšanas svinībām 20. aprīlī. | Skatīt vairāk
Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 20.04.2024 Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16417313sec.