Ģimene Ķīnā pēc diviem gadiem atklāj, ka viņu suns... nav suns

Ne katru dienu redzams tas, ka tavs 110 kilogramus smagais suns paceļas uz pakaļkājām un pastaigājas. Tieši tāpēc kādai ģimenei Ķīnā tas bija visai liels pārsteigums, jo atklājās, ka viņu Tibetas mastifs patiesībā nemaz nav suns.

Stāsts sākās ar to, ka ģimenes māte Su Juna 2016.gadā kādā Ķīnas ciematiņā iegādājās, kas viņasprāt bija suns - jau minētais Tibetas mastifs. Nogādājot "kucēnu" pie savas ģimenes, vienīgais par ko ģimene brīnījās bija dzīvnieka lielā apetīte - dienā viņš esot apēdis kasti augļu un spainīti nūdeļu.

Tomēr, dzīvniekam augot, protams, ģimene sāka pamanīt to, ka viņu suns izskatās neierasti. Kad mājdzīvnieks sasniedza aptuveni 85 kilogramu svaru (Tibetas mastifi parasti izaug maksimums līdz 82 kilogramiem), ģimene esot izsaukusi speciālistus.

"Jo vairāk viņš auga, jo vairāk izskatījās pēc lāča. Un man ir nedaudz bail no lāčiem," stāstīja sieviete.

Atbraukušie dzīvnieku eksperti uzreiz pateikuši, ka ģimenes mīlulis īstenībā ir melnais lācis, kurš nostājoties uz pakaļkājām ir teju 3 metrus garš. Lai arī dzīvnieks dzīvoja mājā, atbraukušie eksperti esot bijuši visai nobijušies no dzīvnieka un lai to pārvietotu, tam iedeva miega zāles.

Papildu tam, atklājās, ka lācis ir apdraudētas sugas lācis - šīs sugas lāčus regulāri pārdodot Āzijas melnajā tirgū par cenu, kas nereti pārsniedz zelta cenu. Tam par iemeslu ir fakts, ka dažādas lāča ķermeņa daļas izmantojot tradicionālajā Ķīnas medicīnā.

Lācis ir nogādāts dabas parkā, kur arī turpmāk dzīvos.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 01.04.2024 Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti Estravel Latvia
Pēdējās vietas atpūta Dubaijas kūrortos. 24.03. un 31.03. // 8 nakrtis viesnīcā, brokastis | Skatīt vairāk
no 605 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 31.03.2024 Liepājas restorānu nedēļa Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas | Skatīt vairāk
Atklājam Turcijas sezonu! CelojumuBode.lv
Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām... | Skatīt vairāk
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14744616sec.