Labākā vieta, kur vērot naktsnīgās debesis

Maurīcijas sala Indijas okeānā ir pazīstama ar vairākām lietām: sala atrodas ideālā klimatiskajā joslā, salai ir baltas smilts pludmales, ūdenskritumi un koraļu rifi. Tāpēc ne par velti to mēdz saukt par paradīzes salu.

Tagad salas viesiem tiek piedāvāts vēl viens izcils piedāvājums - vieta no kurienes kaut vai visu diennakti vērot debess jumu. Tiek piedāvāti trīs luksusa burbuļi, aprīkoti ar kondicionieri, caurspīdīgu jumtu un pie visa tā, tas viss ir ekoloģiski draudzīgs. Burbuļi ir novietoti tējas plantācijā, džungļu biezoknī netālu no kāda ezera un skats pārslīd kalnainajai ainavai pie horizonta. Īpaši izcila vieta, lai vērotu zvaigžņotas debesis naktī.

Franču dizainers Pjērs Stefans Dimā (Pierre Stephane Dumas) ir izveidojis pilnīgi ekoloģiski draudzīgu sapņošanas burbuli, kas aprīkots ar lielu divvietīgu gultu, vannas istabu zem burbuļa jumta,  bet arī dušu ārpusē. Lai pilnvērtīgi vērotu zvaigznes karti, zvaigžņu ekperts parādīs zvaigznājus un citus naktsnīgās debess fenomenus, kā piemēram pegasu, dienvidu krustu un piena ceļu. Citreiz palīdzēs arī aplikācijas, kas izskaidros to, ko varēs saredzēt debesīs.

Protams, arī pa dienu daudz ko var piedzīvot: Maurīcija tika pasludināta par vienu no vērtīgākiem tūrisma mērķiem 2018.gadā, pateicoties savai dabas bagātībai un skaistumam, kā arī pieejamās kultūras aktivitātes. Salas galvenā pilsēta Portluisa ir īstā vieta kur vienuviet var nobaudīt gan Indijas, gan Āfrikas, Francijas un Ķīnas virtuvi. Bet, ja ir vēlēšanās tikai guļšņāt visu dienu noīrētajā burbulī, tad nav jāuztraucās par to, ka aiz loga dienas gaismā nekas nenotiek. Nebūt ne, jo noteikti varēs ieraudzīt arī dzīvās būtnes kā garastes sambāru briedi, neskaitāmus putnus un Maurīcijas lidojošo lapsu.

Ieteicams nakšņot šajā burbulī ir no jūnija līdz oktobrim, kad laikapstākļi ir vēsāki un sausāki. Šajā laikā ļoti labi varēs ieraudzīt piena ceļu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss ! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::6.93889403sec.