Ieskaties viesnīcā, kurā savu tikšanos plāno Tramps un Ziemeļkorejas prezidents Kims

Viesnīcas nav vien vieta, kur labi izgulēties – tas bieži vien tiek izmantotas kā neitrāla vide dažādām starptautiskām tikšanās reizēm un konferencēm. Tieši tas tiek plānots viesnīcā Capella, Singapūrā, kur 12. jūnijā satiksies ASV prezidents Donalds Tramps un Ziemeļkorejas līderis Kims Čonins (Kim Jong Un).

Viesnīca atrodas uz Sentosas salas Singapūrā un pats vārds “sentosa” malajiešu valodā nozīmē “miers un klusums”. Fakts, ka tā atrodas uz salas, nozīmē, ka tā ir savā ziņā nošķirta teritorija, tāpēc to ir vieglāk apsargāt un izvairīties no negaidītiem viesiem.

Sentosas sala ir daudzu eksotisku dzīvnieku mājvieta, kā arī uz tās atrodas daudzas izklaides vietas to skaitā arī Singapūras Universal Studios filiāle.

Capella nav piemērota abu līderu satikšanās vieta vienīgi tās lokācijas dēļ – tā ir piecu zvaigžņu luksusa viesnīca, kurā ir 112 singapūriešiem raksturīgā, bagātīgā stilā iekārtotas istabas. Fasāde atgādina koloniālo stilu, bet tās iekšpuse ir ļoti moderna – tajā esošo smalko peldbaseinu atjaunošanā piedalījies Indonēzijā slavenais dizaineris Džaja Ibrahims (Jaya Ibrahim). Viesnīcas arhitektūra saplūst ar tai apkārt esošo, Singapūrai raksturīgo, krāšņo dabu. No viesnīcas istabām paveras skats uz Dienvidķīnas jūru, kurā tālumā ir saskatāms liels daudzums kravas kuģu. Capella esošie restorāni piedāvā Singapūras milzīgajā ēdiena un dzērienu pasaulē konkurētspējīgas maltītes. Apmetoties šajā viesnīcā iespējams aizbēgt no urbānās vides, tomēr ne pārāk tālu –, to no pilsētas centa šķir vien dažu minūšu ilgs brauciens ar taksi.

Viesnīca jau kādu laiku ir bijusi populāra dažādu politisko personu satikšanās vieta, tādēļ tajā ir divi prezidentāla statusa apartamenti, kas celti kā atsevišķas ēkas. Viens no tiem – Colonial Manor – no ārpuses veidots pēc tradicionālās britu arhitektūras principiem, bet tā iekšpusē atrodami Āzijas stila mākslas darbi un mēbeles. Šie apartamenti visbiežāk nav pieejami lielākajai daļai viesnīcas viesu, tie ir ļoti droši un privāti – tieši šādi apstākļi ir nepieciešami divu pasaules līderu tikšanās reizēm.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.03.2024 - 29.03.2024 Ģimenes Lieldienu atpūta Jūrmalā! Estravel Latvia
Pēdējās vietas! - rezervējiet atpūtu pavasara svētkos un izvēlieties DĀVANU no viesnīcas! // 2 naktis ģimenei + atpūtas piedāvājums + izvēlētā | Skatīt vairāk
no 450 EUR
JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀  Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 539.00 EUR
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.692379sec.