Kucēns ASV izglābj īpašnieci no klaburčūskas

Ne visi varoņi ir tērpti apmetņos un meklējami otrpus televīzijas ekrānam - Amerikas Savienotajās Valstīs savu īpašnieci no smagām briesmām izglābis kāds kucēns, kurš meties starp savu saimnieci un klaburčūsku.

Kucēna vārds ir Tods un viņš ir zelta retrīvers. Bet ne tikai tas, jo šobrīd Tods ir arī slavenība teju visā pasaulē - viņš metās starp savu saimnieci un klaburčūsku un procesā tika sakosts, no čūskas zobiem un indes paglābjot īpašnieci Paulu Godvinu.

Arizonas štatā dzīvojošā Paula, protams, apzinās, ka štatā ir daudz klaburčūsku, kuru kodiens ir indīgs un spēj ļoti ātri nogalināt savu upuri. Tomēr, dodoties pastaigā ar saviem diviem suņiem, viņa sacīja, ka čūsku nav pamanījusi - lai arī, kā vienmēr, bijusi ļoti uzmanīga. Čūska, acīmredzot vienkārši gulējusi, kamēr parasti klaburčūskas pa gabalu var dzirdēt dēļ to radītās skaņas.

Tomēr tā vietā, lai teju uzkāptu čūskai virsū un tiktu sakosta, viņai pie kājas piemeties Tods, kas uz sevi uzņēmis čūskas kodienu. Pēc iekošanas, čūska pametusi notikuma vietu, taču Paula, atjēdzoties no šoka, paķērusi savu suni un skrienot devusies uz slimnīcu, kur kucēns saņēmis pretindes devu. Slimnīcā kopumā suns pavadījis 12 stundas.

"Es gandrīz tai uzkāpu, taču suns metās pie manas kājas. Tods patiešām ir mans varonis. Izskatās, ka viņš spēs pilnībā atlabt, par ko es esmu neizsakāmi priecīga," par notikumu stāsta Paula. Suņukam, nedēļu pēc notikušā, jau esot daudz labāk un viņš uzvedas kā jau kucēnam pienākas - spēlējas.

Klaburčūsku apakšdzimta ir lielākā un plašākā odžu dzimtas apakšdzimta, kurā apvienotas 229 mūsdienās dzīvojošas indīgas čūsku sugas un kas tiek iedalītas 21 ģintī. Tās mājo Amerikas abos kontinentos, Āzijā un Eiropas dienvidaustrumos.



KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 30.03.2024 DENISS PASHKEVICH TRIO Valmieras TIC
29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” | Skatīt vairāk
20 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk
Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14123583sec.